Mogą być to zarówno potwierdzone wiadomości, jak i zasłyszane, czy też wasze domysły, oczekiwania (nawet mało realistyczne

Patrick Chan zapowiedzał powrót w przyszłym sezonie. Orientuje się może ktoś czy potwierdził udział w serii GP? Czy raczej wróci na Mistrzostwa Kanady? Osobiście wolałabym, aby startował cały sezon, bo to zawsze będzie z nim ciekawiej....
Chodzą ploty, że Mao ma niedługo ogłosić zakończenie kariery. Mam nadzieję, że będzie to sytuacja zupełnie odwrotna, czyli że ogłosi powrót w przyszłym sezonie.
Mam nadzieję, że niedługo również Adelina Sotnikova zapowie swój udział w serii GP. Szkoda by było, aby zakończyła karierę

Boyang Jin przechodzi do seniorów. Moim zdaniem może namieszać, gdyż jego potencjał w TES jest ogromny. Niedawno opublikowano piękną kombinację 4Lz+3T w jego wykonaniu...[KLIK]
Rewelacja. Ma bardzo szybką rotację i w tym sezonie znacznie poprawił jakość lądowań oraz widać, że dużo pracował nad piruetami i PCS. Oczywiście wciąż przed nim dużo pracy, ale jeżeli skoczy swoje to ma szansę na bardzo udany debiut w seniorach.
Shoma również przechodzi do seniorów, choć w jego przypadku to nie będzie debiut

Petrov zapewne zostanie jeszcze na sezon w juniorach. Wie ktoś może co zamierza Nathan Chen?
Jeżeli chodzi o juniorki, to z tego co wiem Medvedeva i Sakhanovich chcą przejść do seniorek. Wakaba Higuch niestety jest za młoda