LittleLotte, ten wywiad był na forum już zamieszczonyLittleLotte pisze:Ooo, nowy wywiad z Mariuszem ok2
http://www.absoluteskating.com/index.ph ... 2015siudek
O łyżwiarstwie - ludzie i wydarzenia
Moderatorzy: yenny, Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
- LittleLotte
- Kontakt:
Mnie najbardziej przypadl do gustu slub Megan, ale ja mam absolutny sblubowstret, wiec im mniej pompy tym lepiej (Megan w ogole wydaje sie zupelnie inna osoba na lodzie i poza nim, jak widzialam z nia jakies mini-wywiady to wydawala sie taka spokojna, bardzo ja taka lubie ) . Inne zdjecia tez ladne, takie radosne, przyjemnie sie oglada.LittleLotte pisze:Właśnie chciałam napisać, że obrodziło nam w łyżwiarskie śluby Pięknie wyglądają oboje. Suknia Anny jest absolutnie zachwycająca. :00: Gratulacje!
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
Laura Lepisto wyszła dziś za mąż: Para młoda
A parę dni temu zaręczyła się Sasha Cohen: Szczęśliwi zaręczeni
Gratulacje dla obu par ^^
A parę dni temu zaręczyła się Sasha Cohen: Szczęśliwi zaręczeni
Gratulacje dla obu par ^^
- LittleLotte
- Kontakt:
Sasza Cohen dla mnie była jedną z najbardziej charakternych i wyrazistych łyżwiarek, takich, które się zapamiętuje. Mogła osiągnąć trochę więcej w sporcie, ale jeżeli chodzi o sferę of ice, to jakoś miałam wrażenie, że jest trudna we współżyciu i taka rozkapryszona (jaka naprawdę jest, to tego oczywiście się nigdy nie dowiem).
joasia
Ashley Wagner
[font=Times New Roman]Ashley Wagner już nie jest blondynką !
Instagram Ashley Wagner[/font]
Instagram Ashley Wagner[/font]
Ja chyba najbardziej lubiłam Michelle Kwan (Saszę też, tylko dla mnie tej kropki nad i nie postawiła). Teraz Amerykanki też są dobre, ale nie mają tego pazura. Może też w USA nie ma takiej miłości do łyżwiarstwa, dziewczyny częściej porzucają sport, dostają się na dobre uniwersytety (tak jak np.Christina Gao) i szukają innego zajęcia.
joasia