Muzyka/piosenka jaką chcielibyście usłyszeć do programu
Moderatorzy: Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
Skoro mój pierwszy typ już się ziścił, to w takim razie zarzucę kolejnym:
Cowboy Bebop Opening
Utwór Tank zespołu The Seatbelts w wersji pełnej
Może też się ziści :viva:
Cowboy Bebop zresztą to jedno z lepszych anime, a soundtrack to w całości jest dla mnie cudo.
Cowboy Bebop Opening
Utwór Tank zespołu The Seatbelts w wersji pełnej
Może też się ziści :viva:
Cowboy Bebop zresztą to jedno z lepszych anime, a soundtrack to w całości jest dla mnie cudo.
Tez lubie Lane! I zaluje ze wlasnie slyszymy ja na lyzwach tylko przez Gatsbiego, bo wydaje mi sie, ze wiecej jej tworczosci by sie nadawalo. Ma fajne melodie i ciekawy styl, mysle ze pole do interpretacji byloby duze.
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
Laurine Lecavelier miała w zeszłym sezonie program krótki do Carmen, ale bez wokalu. Więcej przykładów nie znam xD
- LittleLotte
- Kontakt:
A z poważniejszych rzeczy, to mi się marzy program do "Orawy" Kilara
Ostatnio się zasłuchuję w musicalowej wersji "Tajemniczego Ogrodu" i tak sobie myślę, że to by był idealny temat dla fasolek :D Znacznie milszy i bardziej zrozumiały niż Szopeny, Rachmaninowy i Carmeny.
- If I Had a Fine White Horse
- Winter's on the Wing
- Lily's Eyes, to jest piękne
- Wick
- Come to My Garden
- albo Hold On
Ostatnio się zasłuchuję w musicalowej wersji "Tajemniczego Ogrodu" i tak sobie myślę, że to by był idealny temat dla fasolek :D Znacznie milszy i bardziej zrozumiały niż Szopeny, Rachmaninowy i Carmeny.
- If I Had a Fine White Horse
- Winter's on the Wing
- Lily's Eyes, to jest piękne
- Wick
- Come to My Garden
- albo Hold On
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)