W kontekście bardzo udanych dla naszej reprezentacji ME nie mogłam powstrzymać się przed założeniem tutaj tematu, poświęconego tej dyscyplinie.
Oglądaliście? Kibicujecie? Ja nie przegapiam żadnych mistrzostw, ba, czasami kuszę się nawet na oglądanie mityngów. Znajomi śmieją się ze mnie, że tak, jak w sezonie zimowym nie istnieję przez łyżwiarstwo, tak latem przeistaczam się w psychofankę lekkiej atletyki.
Najbardziej lubię oglądać wszelakie skoki (o tyczce, wzwyż) - stąd moim absolutnie najukochańszym momentem lekkoatletycznym jest ten: [youtube][/youtube]
Cieszy mnie też postawa polskich ośmiusetmetrowców, no i marzą mi się sukcesy polskich sztafet - takie, jakie miały miejsce podczas kariery słynnych "lisowczyków" (swoją drogą, ciągle przejmuję się tym, jak skrzywdziła ich historia).
Lekkoatletyka
Moderatorzy: Hortensja, kasik8222, Haley452, Kathiea, Poice
Ja mam sentyment do "Lisowczyków" czyli "starej" sztafety 4x400 metrów (Maćkowiak, Czubak, Rysiukiewicz, Bocian), pamiętam rywalizację Artura Partyki z Sotomayorem, do dziś się śmieję oglądając to
:mrgreen: Szkoda, że chłopak gdzieś przepadł. Jako dziecko chciałam być drugą Flo-Jo Ach te jej stylizacje i odpały.
Nie cierpię konkurencji chodu, po co to komu? Zawsze bardziej ceniłam Rogowską od Pyrek. Anka dla mnie miała "pazur", Monika to była taka "mimoza" :P .
:mrgreen: Szkoda, że chłopak gdzieś przepadł. Jako dziecko chciałam być drugą Flo-Jo Ach te jej stylizacje i odpały.
Nie cierpię konkurencji chodu, po co to komu? Zawsze bardziej ceniłam Rogowską od Pyrek. Anka dla mnie miała "pazur", Monika to była taka "mimoza" :P .
http://sportstories.rsport.ru/ss_person ... tml#page=1
Pod tym linkiem wklejam mały anons o polskiej lekkoatletce Joannie Jóźwik, która oczarowała rosyjskich dziennikarzy swoją urodą, że napisali o niej, ,, w niej zakochasz się od razu"
Dziewczyna ładna (faceci niech się wypowiedzą) i wkleja fajne focie na instagramie,
Pod tym linkiem wklejam mały anons o polskiej lekkoatletce Joannie Jóźwik, która oczarowała rosyjskich dziennikarzy swoją urodą, że napisali o niej, ,, w niej zakochasz się od razu"
Dziewczyna ładna (faceci niech się wypowiedzą) i wkleja fajne focie na instagramie,
joasia