Skate Canada 30.10.-01.11.2015
Moderatorzy: Hortensja, LittleLotte, Kathiea
Piszcie, piszcie, piszcie, dawajcie linki itd. Mam gości pełną chatę i czasu na oglądanie zero.
Teraz coś popatrzę, ale pewnie zawra się pozrywa towarzystwo i będzie po oglądaniu.
Haley, szczęście Ty moje, wróciłaś wreszcie!
Nie mam się z kim kłócić na poziomie do jakiego przywykłam po dyskusjach z Tobą!
Teraz coś popatrzę, ale pewnie zawra się pozrywa towarzystwo i będzie po oglądaniu.
Haley, szczęście Ty moje, wróciłaś wreszcie!
Nie mam się z kim kłócić na poziomie do jakiego przywykłam po dyskusjach z Tobą!
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Wagner bardzo dobrze, świetna interpretacja programu. Jak tak dobrze jedzie to z przyjemnością się na nią patrzy. Też mam wrażenie, że zeszczuplała i fajnie jej w tych włosach. Program naprawdę jej leży. Lubię jak jedzie całą sobą i tak też tu było.
Polina też mi się podobała ale cały program przejechała mam wrażenie z takim samym wyrazem twarzy, mocno skupiona, z maską na twarzy. Wiadomo, utwór poważny no ale coś więcej mogła z siebie dać.
Tez mnie zszokowała Elizavieta :shock: . No słabo narazie, może w dowolnym się pozbiera. Jejku, niech ktoś mi powie czemu ona ciągle ma takie same sukienki???
Weaver/Poje - powiem szczerze, że chyba poprzedni short bardziej mi się podobał, do tego muszę się jeszcze przekonać. Ale brawa za tak szybką zmianę programu.
Paul/Islam - fajny short tylko trochę więcej tempa.
Duńczycy - bardzo ich lubię, szkoda tego błędu, mają ładny dowolny. Już to pisałam kiedyś ale powtórzę, że jak dla mnie Laurence ma dużo gracji i pięknie się porusza i prowadzi ręce.
Shibsy - pasuje im ten taniec, to widać. Czekam co pokażą w dowolnym.
Polina też mi się podobała ale cały program przejechała mam wrażenie z takim samym wyrazem twarzy, mocno skupiona, z maską na twarzy. Wiadomo, utwór poważny no ale coś więcej mogła z siebie dać.
Tez mnie zszokowała Elizavieta :shock: . No słabo narazie, może w dowolnym się pozbiera. Jejku, niech ktoś mi powie czemu ona ciągle ma takie same sukienki???
Weaver/Poje - powiem szczerze, że chyba poprzedni short bardziej mi się podobał, do tego muszę się jeszcze przekonać. Ale brawa za tak szybką zmianę programu.
Paul/Islam - fajny short tylko trochę więcej tempa.
Duńczycy - bardzo ich lubię, szkoda tego błędu, mają ładny dowolny. Już to pisałam kiedyś ale powtórzę, że jak dla mnie Laurence ma dużo gracji i pięknie się porusza i prowadzi ręce.
Shibsy - pasuje im ten taniec, to widać. Czekam co pokażą w dowolnym.
Wiem, ze nie powinnam sie smiac, ale fakt, ze Liza i Yuzu zawalili short w taki sam sposob jest po prostu... :shock: Jedyny zaiczony element skokowy axel i 0 pkt za reszte mimo braku upadkow. Klatwa mistrzow czy co :mrgreen: Jednak Liza ma troche wiecej do nadrobienia dzis wieczorem.
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
O, a bylam przekonana ze nie zaliczyli jej kombinacji bo wykonala ten obrot. Hmm, to ma dosc jednak niska punktacje jak na zaliczony element.
No chyba w tym moencie nie liczy mu sie zupelnie kombinacja. Mnie zastanawia inna rzecz- jak mozna powiedziec, ze ktos powtorzyl element, jesli wczesniejszy elemnt nie zostal zaliczony, czyli de facto jakby nie istnial
No chyba w tym moencie nie liczy mu sie zupelnie kombinacja. Mnie zastanawia inna rzecz- jak mozna powiedziec, ze ktos powtorzyl element, jesli wczesniejszy elemnt nie zostal zaliczony, czyli de facto jakby nie istnial
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."