Senior B Challengery
Moderatorzy: Hortensja, LittleLotte, Kathiea
Ja na początku nie byłam przekonana do tego shortu, ale teraz jestem niemal zachwycona. Z zawodów na zawody jest coraz lepiej, oan tańczy całą sobą, widać, ze czuje muzykę.justyna pisze: obejrzałam jeszcze krótki Adeliny i strasznie mi się podoba.
Elena i Rusaln też bardzo mi się podobają. Energia i w ogóle widać, ze dobrze im się razem jedzie. Program może nie najwyższych lotów, ale całkiem ok. Mogliby tylko faktycznie zmienić końcówkę i muzykę, nie cierpię tego utworu.
Last edited by yenny 9 lat temu, edited 2 times in total.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
PCS były jak na Mistrzostwach Rosji - nie wiem jakim cudem zawody te noszą rangę challengera....Przecież te wyniki zaliczają się do PB, SB i ewentualnych rekordów świata... Przynajmniej wszystkim sypano w drugiej ocenie, jednak nie wyjaśnia to świątecznego nastroju sędziów - do Bożego Narodzenia jeszcze trochę czasu Tak czy inaczej Anna była świetna, choć obawiam się o jej formę na zawodach w GPS, gdyż w zeszłym sezonie było podobnie - szczyt formy na początku, a później problemy. Nie przepadam za charakterem muzyki Adeliny w SP, ale potrafi sprzedać ten program i widać, że jazda sprawia jej przyjemność. Jej wynik w programie dowolnym to jakiś żart....ale to dobry prognosty na dalszą część sezonu.handomi pisze:ale wyniki rosyjskich łyżwiarzy z tego Mordovian Ornament to jest jakaś masakra. Nierealne pcsy, i to wszystko idzie do księg isu jako rekordy.
Brak słów
Taaaaak, też nie wiem jakim cudem te zawody maja status Challengera. Niby sędziowie z różnych krajów, ale w dużej części pochodzili z krajów, z których startowali uczestnicy. Nie było chyba ani jednego takiego całkiem z "zewnątrz", a wg mnie powinny być jakieś przepisy regulujące takie rzeczy. I nie tylko PCS było zawyżane, nie jestem specjalistką, ale ileś tam osób zwracało uwagę, że takiej Adelinie nie wytknięto braku pełnej rotacji i wszystko było zaliczone jakby skakała czysto.... To zawyżanie aż biło po oczach i ISU powinno wyciągnąć jakieś konsekwencje w stosunku do składu sędziowskiego.
Cieszę się za to, że Anna pojechała dwa czyste programy i pokazała, że może Tak samo cieszy mnie dobry start Daniela Samohina i nienajgorszy Denissa Vasiljevsa :viva:
Cieszę się za to, że Anna pojechała dwa czyste programy i pokazała, że może Tak samo cieszy mnie dobry start Daniela Samohina i nienajgorszy Denissa Vasiljevsa :viva:
- LittleLotte
- Kontakt:
No, od tego weekendu już ograniczam sie tylko do GP.
Denkova-Staviski Cup
WYNIKI
Livestream miał być na yt, ale nie działa. Link w razie czego w pierwszym poście. Wg protokołu Krzysiu Gała skoczył 4T+2T, ale zdublował Flipa. I teraz jak patrzę, to ma niezaliczoną bodajże kombinację piruetów :sad:
EDIT: Livestream dziś działa, jak ktoś chce pooglądać np. Krzysia po południu Uaktualniłam też o kolejne zawody pierwszy post.
Denkova-Staviski Cup
WYNIKI
Livestream miał być na yt, ale nie działa. Link w razie czego w pierwszym poście. Wg protokołu Krzysiu Gała skoczył 4T+2T, ale zdublował Flipa. I teraz jak patrzę, to ma niezaliczoną bodajże kombinację piruetów :sad:
EDIT: Livestream dziś działa, jak ktoś chce pooglądać np. Krzysia po południu Uaktualniłam też o kolejne zawody pierwszy post.