Czy ktoś jeszcze zauważył jak dobrze parom Mariny Zuevej idzie na początku tego sezonu? Ja jestem szczerze zaskoczona. Sinitsina/Katsalapov, ShibSibs, Cappellini/Lanotte... O ile wiedziałam, że Anna i Luca dobrze wypadną dobrze w SD, nie sądziłam, że aż tak dobrze pójdzie im w dowolnym, niemniej ciesze się :viva: No i po tych zawodach śmiało mogę powiedzieć, że programy C/B są dla mnie do zapomnienia. Tak jak napisała Poice, zwyczajnie nuda. O ile u Iilinykh/Zhiganshin można się przyczepić paru rzeczy, zwłaszcza w SD, to przynajmniej są zapamiętywalni., a Frida to naprawdę dobry program i mam nadzieje, że z czasem będzie wyglądał jeszcze lepiej ^^ I zgadzam się z Haley, że może krótki lepiej by było pojechać do samego STL. Za każdym razem się wzdrygam przy zmianie do WWRY.
Co do solistek, to rezultaty mnie nie dziwią, szkoda mi trochę Anny, miała naprawdę dużą szansę wskoczyć na podium... Jestem rozczarowana dowolnym Mao. Aż tyle błędów? To nie wróży jej najlepiej. Tu akurat zaprocentował jej dobry SP, ale w następnych zawodach może nie mieć takiego szczęścia, że praktycznie wszystkie solistki (może z pominięciem Riki) zawaliły jeden z dwóch programów. Mam nadzieję, że Rika będzie kontynuować współpracę z Akiko jak najdłużej! W zeszłym sezonie ciężko m się ja oglądało, a w tym z mniejszą lub większą, ale przyjemnością
Czego nie mogę powiedzieć o Courtney Hicks.... Musiałam się powstrzymywać przed przewinięciem w całości jej LP. I tu dotykamy sprawy, która poruszyła Poice. Jakim Cudem So Youn dostała aż tyle mniej PCS od niej? W Chinach jej chyba nie lubią...