Trophée Éric Bompard, 13-15.11.2015
Moderatorzy: Hortensja, LittleLotte, Kathiea
Trophée Éric Bompard, 13-15.11.2015
Rozpiska startów i treningów.
Listy startowe.
Niestety, ale Papadakis/Cizeron się wycofali z cyklu GP
Listy startowe.
Niestety, ale Papadakis/Cizeron się wycofali z cyklu GP
Choroba dziecka nie cieszy, wiadomo, ale jak już miał dostać tej anginy to nie mógł wybrać lepszego momentu
Oczywiście wolałabym by był zdrowy, ale przez to, że jestem z nim w domu mogę oglądać i nadrabiać jak śpi.
Oczywiście wolałabym by był zdrowy, ale przez to, że jestem z nim w domu mogę oglądać i nadrabiać jak śpi.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Co cieszy, na Eurosport 2 znowu można obejrzeć praktycznie całe TEB na żywo :mrgreen:
Rozkład na piątek:
15:30-17:00 - program krótki solistek - Na żywo
17:30-18:30 taniec krótki par tanecznych - Na żywo
18:45 -20:30 program krótki solistów - Na żywo
20:45 - 22:00 program krótki par sportowych - Na żywo
Sobota:
13:30-15:30 program dowolny solistek - Na żywo
15:45 - 17:00 taniec dowolny par tanecznych - Na żywo
23:15 -00:45 program dowolny solistów
00:45 - 01:45 program dowolny par sportowych
Niedziela - dużo powtórek i gala :D
Rozkład na piątek:
15:30-17:00 - program krótki solistek - Na żywo
17:30-18:30 taniec krótki par tanecznych - Na żywo
18:45 -20:30 program krótki solistów - Na żywo
20:45 - 22:00 program krótki par sportowych - Na żywo
Sobota:
13:30-15:30 program dowolny solistek - Na żywo
15:45 - 17:00 taniec dowolny par tanecznych - Na żywo
23:15 -00:45 program dowolny solistów
00:45 - 01:45 program dowolny par sportowych
Niedziela - dużo powtórek i gala :D
Oj, nie jest tak źle.
U panów pogadamy sobie o Chanie kontra reszta, u pań o Rosjankach i Gracie, w tańcach faktycznie słabo, ale kto wie W zeszłym roku też nikt nie spodziewał się, że Gabrielle z Guliamem wyskoczą na numer 1 (kurcze, ciągle zapominam jego imię)
A w parach, no tak, to na pewno najbardziej podniecający moment to będzie występ Tatiany i Maksa, no ale to zawody i różnie może być.
U panów pogadamy sobie o Chanie kontra reszta, u pań o Rosjankach i Gracie, w tańcach faktycznie słabo, ale kto wie W zeszłym roku też nikt nie spodziewał się, że Gabrielle z Guliamem wyskoczą na numer 1 (kurcze, ciągle zapominam jego imię)
A w parach, no tak, to na pewno najbardziej podniecający moment to będzie występ Tatiany i Maksa, no ale to zawody i różnie może być.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Świetny, bardzo ofensywny program Gracie ukazany w pełnej krasie. Też zdziwiłam się sukienką Lizy, nie byłaby zła, ale przydałoby się więcej aplikacji po prawej stronie, bo w pierwszej chwili pomyślałam, że zapomniała zakryć jedną pierś :P Julka zmieniła sukienkę :mrgreen: No i uwielbiam tego wyjca z Roxanne Jacka Komana do którego jechała Japonka.
Poziom średnio na jeża, ale Panna Gold pierwsza klasa.
Poziom średnio na jeża, ale Panna Gold pierwsza klasa.
To mi się chyba mój fantasy team w TSL challenge poszedł znowu ### niah. Tak szkoda, bo to 3A na treningu wyglądało w krótkim naprawdę okej. Obie Rosjanki in plus zmieniły sukienki do programów krótkich. Bardzo się cieszę, że Julka się pozbierała tylko ciekawe gdzie jest Eteri Czyżby nie mogła pojechać z Lipnitskają bo trenuje Miedwiediewą?... Kanako znowu popsuła axla eh.. Cieszę się z debiutu Roberty