Rostelecom Cup 2015 20-22.11.15
Moderatorzy: Hortensja, LittleLotte, Kathiea
Pani Magda też potwierdza, że Eteri zupełnie nie dawała Julii wsparcia w kryzysie... 33 w PCSach jestem strasznie ciekawa jak to wyjdzie jeśli chodzi o PCSy i GOE dla Sotnikowej, bo w GOE powinni jej pociąć
Adelina tłumaczy się nieobecnością trenerki. Jest chora, a ona była w tej sytuacji pierwszy raz w życiu
Adelina tłumaczy się nieobecnością trenerki. Jest chora, a ona była w tej sytuacji pierwszy raz w życiu
Last edited by justyna 9 lat temu, edited 1 time in total.
Autentycznie jestem zachwycona tą Piną. Super interpretacja, skokowo wszystko poszło jak trzeba. SB przed Sotnikową. Wszystko się zgadza. Mega :D
Konkurs na bitchface dnia wygrywa Eteri Tutberidze reakcją po programie Żenii. Ale żeście mieli rację, że nie da rady
Konkurs na bitchface dnia wygrywa Eteri Tutberidze reakcją po programie Żenii. Ale żeście mieli rację, że nie da rady
Last edited by justyna 9 lat temu, edited 1 time in total.
No tak, bez trenerki zlota mistrzyni olimpijska nie umie skoczyc 3T3T i potyka sie w krokach.Biedactwojustyna pisze:Adelina tłumaczy się nieobecnością trenerki. Jest chora, a ona była w tej sytuacji pierwszy raz w życiu
Trzymam Cie za slowoHaley452 pisze:Jeśli przegra PCS z Sotnikową to ja protestuję.
Fantastyczny, ofensywny, z pazurem program Kanadyjki. Dziwię się, że wyprzedziła Adelinę tylko o 2 punkty chociaż może dziwić się nie powinnam biorąc pod uwagę, że to Rostelecom. Programy Medvedevej to dla mnie uczta, zapominam o wszystkim na te 3 minuty. Podobał mi się tekst Pana Marka. Komitet Obłąkanych Rodziców czy jak to szło? :P Swoją drogą to ciekawe jak łatwo z poziomu bohaterki narodowej, ulubienicy Putina spaść z piedestału w ciągu roku. Sport jest jednak pod tym względem brutalny, a czy Julka ma trudny charakter to pojęcia nie mam, ale z tymi rodzicami sportowców coś jest czasami na rzeczy. Najlepiej to widać w tenisie