NHK Trophy 27-29.11.2015
Moderatorzy: Hortensja, LittleLotte, Kathiea
NHK Trophy 27-29.11.2015
Listy startowe.
Rozpiska treningów i zawodów.
Strona zawodów na isu.org
Było sporo zmian na listach startowych. NHK to ostatnie zawody cyklu, które zdecydują kto jeszcze pojedzie na GPF.
Rozpiska treningów i zawodów.
Strona zawodów na isu.org
Było sporo zmian na listach startowych. NHK to ostatnie zawody cyklu, które zdecydują kto jeszcze pojedzie na GPF.
Też wolałaby zobaczyć "łatwiejsze" programy, ale czysto pojechane....A tak to wielka niewiadoma.kasik8222 pisze:Pewnie, ale ja się mogę nie doczekać czystych dwóch programów w całej jego karierze. Jedyne co mi u niego przeszkadza (no może jeszcze te tony Kubusiów Puchatków, dorosły facet i Kubusie Puchatki ).
Co do Puchatka - teoretycznie dorosły jeszcze nie jest :P Musi zaczekać do 7 grudnia, bo wtedy ma 21 urodziny :P
Wiem, bo próbował tak samo skakać i 4S i 4T na treningu przed galą w Kanadzie, ale trening to jedno, a zawody drugie. Poza tym o ile o 4S jestem w miarę spokojna, o tyle 4T+3T to ciężko mi wierzyć, mimo iż na treningu ta kombinacja wyglądała rewelacyjnie.handomi pisze:wykonał to łatwo podczas treningu dzisiaj wi ec nie jest to coś nierealnego dla niego :P
Tak czy inaczej - szykuje nam się bardzo ambitny program krótki solistów - Kovtun, Menshov, Hanyu i Boyang będą skakać dwa poczwórne skoki :shock:
Albo będzie to jeden z najlepszych programów krótkich w sezonie, albo totalny splatfest.
Ja mam tylko zaufanie do 4Lz Boyanga :mrgreen: Obstawiam też, że Menshov na pewno skoczy jeden poczwórny skok, mam również jakieś 80% zaufanie co do 4S Hanyu i 70% do 4S Kovtuna- pozostałe quady? Pożyjemy zobaczymy
Niestety, ale raporty z treningów są bardzo skąpe - ponoć 3A Mao wygląda bardzo solidnie, ale miała problemy z innymi skokami. Szkoda, że nie wiemy jak pozostałe panie i pary
Niestety, ale raporty z treningów są bardzo skąpe - ponoć 3A Mao wygląda bardzo solidnie, ale miała problemy z innymi skokami. Szkoda, że nie wiemy jak pozostałe panie i pary
Co do Mao, zastanawiam się czy nie powinna się zdecydować na drugiego axla w dowolnym w miejsce lutza, bo nie wygląda na to żeby miała go mieć zalicznego bez e, a axel do tej pory wygląda stabilnie.
Last edited by olcia 9 lat temu, edited 1 time in total.