Obejrzałam rd tańców na ME Rosji. Po kolei opiszę wrażenia, nareszcie miałam chwilę dla siebie i moge coś z czystym sumieniem (MOIM!

Z góry sorki za błędy bo piszę na mniejszej klawiaturze i denerwuje mnie..
Sasza z Iwanem pod nieobecność (jakże nudnych IMO) promowanych na siłę jako nr 1 na świcie Viki i NIkty w końcu prowadzą ze świadomością, że tylko katastrofa zabierze im złoto. Ich program nienowy ale i nieopatrzony. I moze dobrze, że nie tracą sił,, zdrowia i energii na nowości. Za rok ZIO, na tym skupić się trzeba. W kazdym razie program super, a oprócz Wańki i Sasza się w końcu uśmiechała.
Nr 2 - Tiff i Jon - w tym sezonie porywają mnie. Super są i cieszę się, że są nr 2
Nr3 - Anastasia Skoptivcowa i Kirił Aleshow brawurowo wdzierają się do czołówki. Są żywiołowi, szybcy i bardzo ciekawi.
Ale mnie bardziej podoba się Nr 4 - para Elizawieieta i Egor. Niesttey było kilka skuch, głównie Egora.
Nr5 -Sofia Szewczenko i Egoe Eremienko - od dawna mi się podobają. Jeżdzą fajnie, z energią. Ale ten sp bez szału.
Nr 6 - Svietłana Lizunowa i Aleksander Vakhnow zajmują po pierwszej częci 6te miejsce, ale dla mnie byli słabi. Ich DirtyDancing był letni. Pierwsze wrażenie po całym tańu "ło matko, jakie to słabe". Nie powiem, bo błędów nie popełniali, ale tacy są letni... W porownaniu chociażby do DD Natalii i Maksa są po prostu nieciekawi.
Nr 7 Anabelle i Adieriej byli najciekawsi w 2giej grupie bo zaliczyli upadek

Nr 8 - Mironowa i UStenko - pozytywny program, szkoda błędów.
Nr 9 - Sofia Kartaszowa i Ilija Karpow +/- ciężko ocenić
Nr 10 - Vlada Pawlenina i Aleks Aleksianin - jak wyżej. Najbardziej zapamiętywalne z programu to grube na pół twarzy brwi Vlady.
Nr 11 -Julia Tultseva i Anatilij Belovdczenko- chaotycznie bardzo. Jak ja słyszę Lizę Minelli to mam duże wymagania. Ona jest super, więc chcę super programu. Nie było super....
Nr 12 Elizawieta Pasecznik i Egor Kolosowski też bez szału
Nr 13 - Liza Kiriłowa i Mark Chegodaryew - sporo błędów, ale młodzi są i energiczni. Po Saszy i Wańce ciężko zrobić wrażenie.
nr 14 - Vlada Chasnikowa i Zakhar Cherezow - nie widziałam jeszcze tej pary, są dość szybcy ale była masa błędów.