O łyżwiarstwie - ludzie i wydarzenia

Co nam w duszy gra czy tam po lodzie jeździ ...

Moderatorzy: yenny, Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice

kasik8222

Post autor: kasik8222 »

Ja jestem "starej daty" i bardzo lubiłam Kristi Yamaguchi. Michelle doceniłam po latach, bo w czasach gdy startowała jakoś tego nie potrafiłam, nie dostrzegałam w jej występach tego co widzę teraz. Teraz chętnie wracam do profesjonalnych występów Nicole Bobek i chociaż wiele można dziewczynie zarzucić to jej program do "kabaretu" jaki wykonywała profesjonalnie jest jednym z moich ulubionych. Sasha mogła osiągnąć o wiele więcej, rzeczywiście zabrakło kropki nad "i", ale bardzo ją cenię. Tara, Sarah i Kimmie to dla mnie meteoryty, nie kłócę się z ich medalami, ale nie wracam do ich występów. Gracie i Ashley bardzo lubię i żałuję, że medale MŚ jakoś je omijają. Od czasów Kwan to pierwsze amerykańskie solistki, które naprawdę śledzę z uwagą i bardzo cenię.

Awatar użytkownika
ivi

Post autor: ivi »

Sasha Cohen to moja ulubiona amerykańska zawodniczka. Swojego czasu, może nie powinnam się do tego przyznawać, kibicowałam też T. Harding. A fenomenu M. Kwan, też nie rozumiałam. tylko w przeciwieństwie do Kasik, w dalszym ciągu nie bardzo rozumiem. Obecnie bardzo kibicuję A. Wagner, to chyba w tej chwili moja ulubiona zawodniczka.

kasik8222

Wywiad z Aljoną. Jej angielski jest koszmarny, ale można skumać ogólny sens wypowiedzi. I pomyśleć, że ma angielskiego narzeczonego. Chyba porozumiewają się na migi ;)

Awatar użytkownika
Snowflake

Post autor: Snowflake »

[font=Times New Roman]Jedna z najdziwniejszych (dla mnie) par w łyżwiarskim świecie - Ksenia Stolbova i Ivan Righni (Bariev).

Instagram - Ivan Righini[/font]

Kathiea
Kontakt:

Post autor: Kathiea »

Może Ivan lubi kobiety z temperamentem (jak Włoszki) ? Ja tylko nie rozumiem, czemu Ksenia się przefarbowała na blond. Ciemne włosy bardziej do niej pasują.

Nie wiem, czy kogoś to interesuje, ale jest strona z linkami do kont instagramów i twitterów łyżwiarzy zebrane razem do kupy podzielone wg państw: tutaj
Na GSie moderatorka zrobiła nawet nowy temat specjalnie i jest tam już parę korekt, więc warto też spoglądać: i tutaj
(cathlen to mój nick tam, więc nic od nikogo nie ściągnęłam)

Awatar użytkownika
Rob
Kontakt:

Post autor: Rob »

Ksenia ma temperament?Nie zauważyłem...Za to zauważyłem ,że wygląda 10 lat starzej,w zyciu nie dałbym jej 23 lat

Awatar użytkownika
Poice
Kontakt:

Post autor: Poice »

Tania i Max staną na ślubnym kobiercu już 18 sierpnia :)

Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Post autor: yenny »

Och, super. Zyczę im tego co NAJ NAJ NAJ :37: :05: :05: :05:

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem ;).
Kathiea
Kontakt:

Post autor: Kathiea »

To lato obfituje w śluby ^^
A Takahiko Kozuka zaręczył się z Yukari Oshimą (z Fuji TV): ogłoszenie zaręczyn :D

Awatar użytkownika
LittleLotte
Kontakt:

Post autor: LittleLotte »

Gratulacje!

Znalazłam bardzo ciekawy, króciutki (niespełna 5 minut) dokument o chińskich łyżwiarzach:

Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
Awatar użytkownika
Svietka
Kontakt:

Post autor: Svietka »

D. Pieskow poślubił wczoraj Tatianę Navkę. A wszystko przyćmił super drogi zegarek ;) On jest obrzydliwie obrzydliwy. I który to już jej mąż? 4? bo rachubę straciłam. Ten przepych rosyjskiej oligarchii powoduje u mnie odruch wymiotny.
Czekam tylko na ślub Tani i Maksa :00: Kasik pewnie już też odliczasz?

kasik8222

Nie jestem zwolenniczką ślubów ;), ale na ten V/T czekam. To będzie taki łyżwiarski royal wedding :mrgreen:. Co do Navki to chyba jej 3 mąż, chyba, że coś przeoczyłam ;), ale trzeba brać pod uwagę, że małżeństwo z N. Morozovem było zawarte ponoć ze względów czysto "urzędniczych", taki pic na wodę. Pan Peskov czy jak mu tam...no cóż... władza to afrodyzjak, a władza w Rosji to już w ogóle. Drogi zegarek tego Pana to taka drobnostka z tamtejszej perspektywy, że o co kaman, nikt się nawet nie ośmieli mieć jakiekolwiek halo z tego tytułu.

Awatar użytkownika
mavie
Kontakt:

Post autor: mavie »

Jeszcze wracając do ślubu Tatiany.
W sukni i welonie:
Obrazek
i córką Aleksandrą:
Obrazek
W czasach gdy Tatiana startowała czekałam nie tyle na jej programy, co na to jak będzie ubrana. Zawsze podobał mi się jej styl, ale na zdjęciach ze ślubu wygląda niekorzystnie, w sumie tylko jej druga suknia jest fajna.

kasik8222

Zawsze mnie zadziwia jak to jest, że ci wszyscy celebryci po kilku rozwodach idą w białym welonie i białej sukni do kolejnego ślubu. Ja się nie znam, religijna nie jestem, ale welon chyba coś powinien znaczyć. Nie żebym się czepiała, wisi mi to w zasadzie, tak się tylko zastanawiam.

joasia

Post autor: joasia »

A ja się cieszę ze ślubów, sama będę miała za niedługo 7 rocznicę. natomiast nie lubię ślubów na pokaz i celebryckich pokazówek.

Tatiana jest bardzo ładna i nie wygląda na swoje 40 lat. Natomiast jej mąż, z tego co wyczytałam na rosyjskich stronach. był już dwukrotnie żonaty i dla Tatiany zostawił żonę z 3 dzieci (takich w wieku szkolnym). Z pierwszą swoją żoną ma syna.

Mitii i Tatianie w zeszłym roku urodziła się córka Nadieżda, która ma teraz ok. 2 lat.

O Tatianie piszą, że Dmitrij jest jej drugim mężem. Z Aleksandrem Żulinem ma córką, która ma 15 lat.

Ze zdjęć jednak ślub Tatiany i Dmitrija widać, że wiele gwiazd show biznesu pojawiły. Na pewno wszyscy się dobrze bawili (biba była, wśród gości była też cycata Aleksandra Siemionowicz). także zabawa na całego

joasia
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Ogólnie o łyżwiarstwie”