GS oczywiście już pomstuje i psy wiesza, to w końcu Kovtun, a jego każdy fan łyżwiarstwa nie lubi z urzędu

Nowy SP Nama Nguyena
FS Takahito Mury
SP Adama Rippona
Moderatorzy: Hortensja, LittleLotte, Kathiea
LittleLotte pisze:Nowy FS Kovtuna
GS oczywiście już pomstuje i psy wiesza, to w końcu Kovtun, a jego każdy fan łyżwiarstwa nie lubi z urzęduja tam nie wiem na czym - program na gali średnio trafiony, ale na kilometr widać że to nawet nie jedna trzecia programu na zawody.
Nowy SP Nama Nguyena
FS Takahito Mury
SP Adama Rippona
Nie wiem, dla mnie ten program nie powiedziałbym że jest zły, ale nie mam zdania na chwilę obecną, zobaczymy za kilka tygodniLittleLotte pisze:No dobrze, ale chodzi mi o fakt, że to ewidentnie nie jest wersja końcowa, a ludzie już narzekają. Ba, to nie jest nawet część wersji końcowej. Chłopak usiłuje się rozwijać, pokazać za każdym razem coś innego (w przeciwieństwie do, na przykład, aktualnego mistrza świata), a i tak go skreślają.
Zgadzam sie, Mam nadzieje, ze bedzie w dobrej formie bo cos czuje, ze to moze byc naprawde niezle. Mura jest dosc malo charyzmatycznym zawodnikiem i ludzie prawie nie dyskutuja na jego temat, a ja go jakos lubie i mam nadzieje na dobry sezon. Jest dla mnie takim najbardziej meskim z japonskich zawodnikow (nie to zeby zniewiescialosc reszty mi przeszkadzala, lubie roznorodnjosc, no ale wlasnie Mura na ich tle sie wyrozniaFS Mury ma potencjał nawet