Łyżwiarze: ich dzieci, żony/mężowie, przyjaciele
Moderatorzy: Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
- LittleLotte
- Kontakt:
- LittleLotte
- Kontakt:
To zauważyłam, aczkolwiek zafascynowało mnie stwierdzenie cult media icon. Ciekawam, czy aby faktycznie. Rzepciu, gdzie jesteś?Dokładnie to samo napisałam na poprzedniej stronie.
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
- Dzika Róża
- Kontakt:
- Dzika Róża
- Kontakt:
Głowy uciąć sobie nie dam i sama miałam wątpliwości, ale jeśli wierzyć podpisowi pod zdjęciem z jakiejś ruskiej galerii o celebrytach, to właśnie jest Djigurda - mąż Anissiny. Bądź co bądź troszkę jednak podobny jestTinalka pisze:A to jest on? Zupełnie niepodobny.

Szczerze? W pierwszej chwili po zapoznaniu się ze zdjęciem byłam pewna, że to Paris HiltonTinalka pisze:A pani u boku, to kto?

Klapki i białe skarpetki - to na pewno nie Polak? :D
A tak poważniej - wracając do Miki i Javiera - wg mnie ona jest bardzo ładna, a Javier to faktycznie ,,typowy Hiszpan". Wyglądają na szczęśliwych i jedynie współczuję, że muszą wywlekać swój związek w mediach społecznościowych.... Javier w jednym z ostatnich wywiadów przyznał, że to on zaproponował Miki ujawnienie ich związku publicznie, aby ucięły się spekulacje. Javier dużo czasu spędził latem w Japonii i jacyś paparazzi zrobili zdjęcia gdy był z Miki (chyba uchwycono pocałunek :P). W Japonii wtedy zawrzało od plotek, a Miki zyskała nowych antyfanów. A teraz jest jeszcze gorzej....Miki tłumaczy się z tak bezsensownych rzeczy, że głowa mała...Powinni albo usunąć swoje konta z mediów społecznościowych, ale całkowicie nie reagować na komentarze zawiedzionych szalonych fanek Javiera.
Odnośnie wzrostu - soliści są niscy. Daisuke ma bodajże 164 cm, Machida jest jeszcze niższy. Yuzuru oficjalnie ma wpisane 170cm, ale wydaje mi się, że obecnie ma ok. 173-174cm. Lysacek i Plush to wyjątki - większość jest sporo niższa. Z tego co wiem to chyba Kovtun ma 178cm, więc też jest jednym z wyższych.
A tak poważniej - wracając do Miki i Javiera - wg mnie ona jest bardzo ładna, a Javier to faktycznie ,,typowy Hiszpan". Wyglądają na szczęśliwych i jedynie współczuję, że muszą wywlekać swój związek w mediach społecznościowych.... Javier w jednym z ostatnich wywiadów przyznał, że to on zaproponował Miki ujawnienie ich związku publicznie, aby ucięły się spekulacje. Javier dużo czasu spędził latem w Japonii i jacyś paparazzi zrobili zdjęcia gdy był z Miki (chyba uchwycono pocałunek :P). W Japonii wtedy zawrzało od plotek, a Miki zyskała nowych antyfanów. A teraz jest jeszcze gorzej....Miki tłumaczy się z tak bezsensownych rzeczy, że głowa mała...Powinni albo usunąć swoje konta z mediów społecznościowych, ale całkowicie nie reagować na komentarze zawiedzionych szalonych fanek Javiera.
Odnośnie wzrostu - soliści są niscy. Daisuke ma bodajże 164 cm, Machida jest jeszcze niższy. Yuzuru oficjalnie ma wpisane 170cm, ale wydaje mi się, że obecnie ma ok. 173-174cm. Lysacek i Plush to wyjątki - większość jest sporo niższa. Z tego co wiem to chyba Kovtun ma 178cm, więc też jest jednym z wyższych.
Tak, o ile za bunt uznamy zdjęcia na portalach społecznościowych ze wszelkiego rodzaju używkamiA czy przypadkiem ta starsza córka nie okazała się właśnie taką buntowniczką?

Oj nie, za nic nie uznałabym męża Anissiny za atrakcyjnego :D Dobrze kojarzę, że oni są takimi ekscentrykami w życiu prywatnym i medialnym? Czy to nie z Mariną wiąże się jakaś afera z nagraniem porodu, udostępnionym w sieci, albo czymś podobnym? :tired:
A czemu recepcja związku Javiera i Miki jest taka kiepska? Poice, wiesz coś?
- Dzika Róża
- Kontakt:
Tak, to Anissina i jej mąż udostępnili nagranie porodu w sieci, które wciąż każdy może obejrzeć na yt i które delikatnie mówiąc budzi niesmak (zwłaszcza beztroski Djigurda śpiewający i grający na gitarze ukazany z perspektywy spojrzenia leżącej naprzeciwko Mariny, pomiędzy jej nogami. :faint: Z pięknego, intymnego momentu w ich życiu urządzili sobie biesiadę. Aż dziw bierze, że mąż Mariny nie zorganizował piwa i przekąsek.. 

Last edited by Dzika Róża 10 lat temu, edited 2 times in total.
- Dzika Róża
- Kontakt: