O łyżwiarstwie - ludzie i wydarzenia
Moderatorzy: yenny, Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
Dla mnie to jest informacja sezonu. Brakowało mi Aliony i cieszę się, że wraca. Mam nadzieję, że utrze nosa wszystkim którzy stawiają na niej krzyżyk i twierdzą że jest za stara. Dziewczyna jak nikt inny zasługuje na to olimpijskie złoto i ma nadzieję, że w końcu je zdobędzie.
Trzymam kciuki, żeby kasa się znalazła - poza tym z tego co gdzieś wyczytałam wynika, że może już niebawem zobaczę ich w Warszawie :D
Trzymam kciuki, żeby kasa się znalazła - poza tym z tego co gdzieś wyczytałam wynika, że może już niebawem zobaczę ich w Warszawie :D
"Perfection is not just about control. It's also about letting go."
Haley, tez lubię Alionę i życzę jej jak najlepiej, ale szanse na złoto to ma pod warunkiem, że Eric rzuci Megan, albo może z jakimś Chińczykiem się sparuje. Bruno nie jest raczej materiałem na złotego medalistę, no, ale poczekamy zobaczymy.
Na rai lecą właśnie pokazy mistrzów i Natalia i FAbian jadą do Dirty Dancing. jejku, jaka ta Natalia jest ładna!
Na rai lecą właśnie pokazy mistrzów i Natalia i FAbian jadą do Dirty Dancing. jejku, jaka ta Natalia jest ładna!
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Bardzo się cieszę, że Aliona i Bruno będą mogli startować. I życzę im jak najlepiej, ale zauważcie, że chociaż oboje nie są Niemcami, będą mogli reprezentować Niemcy na igrzyskach. Z kolei chociaż w parze Beaudry i Sørensen, Nikolaj jest Duńczykiem i reprezentują Danię, na olimpiadzie wystąpić nie będą mogli, gdyż Laurence nie ma szansy na duńskie obywatelstwo. Trochę to przykre.
Dlaczego nie ma szansy? Nie wiedziałam o tymivi pisze:Z kolei chociaż w parze Beaudry i Sørensen, Nikolaj jest Duńczykiem i reprezentują Danię, na olimpiadzie wystąpić nie będą mogli, gdyż Laurence nie ma szansy na duńskie obywatelstwo. Trochę to przykre.
"Perfection is not just about control. It's also about letting go."