O łyżwiarstwie - ludzie i wydarzenia

Co nam w duszy gra czy tam po lodzie jeździ ...

Moderatorzy: yenny, Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice

kasik8222

Post autor: kasik8222 »

Francuska federacja uwolniła Bruno Massota.

Kathiea
Kontakt:

Post autor: Kathiea »

Gorzej dla M/H, jeśli chodzi o ME, ale cieszę się. Konkurencja par będzie ciekawsza :)

kasik8222

Muszą nadal zapłacić za uwolnienie Massota, więc sprawa nie jest jeszcze ostatecznie zamknięta.

Awatar użytkownika
Poice
Kontakt:

Post autor: Poice »

Kathiea pisze:Gorzej dla M/H, jeśli chodzi o ME, ale cieszę się. Konkurencja par będzie ciekawsza :)
Zgadzam się! Im więcej ciekawych par tym lepiej!

Awatar użytkownika
Haley452
Kontakt:

Post autor: Haley452 »

Dla mnie to jest informacja sezonu. Brakowało mi Aliony i cieszę się, że wraca. Mam nadzieję, że utrze nosa wszystkim którzy stawiają na niej krzyżyk i twierdzą że jest za stara. Dziewczyna jak nikt inny zasługuje na to olimpijskie złoto i ma nadzieję, że w końcu je zdobędzie.

Trzymam kciuki, żeby kasa się znalazła - poza tym z tego co gdzieś wyczytałam wynika, że może już niebawem zobaczę ich w Warszawie :D

"Perfection is not just about control. It's also about letting go."
Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Post autor: yenny »

Haley, tez lubię Alionę i życzę jej jak najlepiej, ale szanse na złoto to ma pod warunkiem, że Eric rzuci Megan, ;) albo może z jakimś Chińczykiem się sparuje. Bruno nie jest raczej materiałem na złotego medalistę, no, ale poczekamy zobaczymy.

Na rai lecą właśnie pokazy mistrzów i Natalia i FAbian jadą do Dirty Dancing. jejku, jaka ta Natalia jest ładna!

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem ;).
kasik8222

Haley, ty żyjesz ;) :lol: :lol: :lol:

justyna
Kontakt:

Post autor: justyna »

Jest szansa że zameldują się na Warsaw Cup???

Kathiea
Kontakt:

Na 99% tak. Gdzieś muszą dostać TESy do ME i MŚ :)

Awatar użytkownika
mavie
Kontakt:

Post autor: mavie »

A czy macie jeszcze jakieś informacje kto może przyjechać do Warszawy?

Kathiea
Kontakt:

Podejrzewam, że jakoś w przyszłym tygodniu pojawią się listy zgłoszeń na stronie ISU. Będę sprawdzać od poniedziałku :) Ale nie jestem pewna na 100%, najpóźniej w następnym. Osobiście nie kojarzę żadnych innych informacji na temat Warsaw Cup, ale może zaczną się wkrótce pojawiać :)

Awatar użytkownika
ivi

Post autor: ivi »

Bardzo się cieszę, że Aliona i Bruno będą mogli startować. I życzę im jak najlepiej, ale zauważcie, że chociaż oboje nie są Niemcami, będą mogli reprezentować Niemcy na igrzyskach. Z kolei chociaż w parze Beaudry i Sørensen, Nikolaj jest Duńczykiem i reprezentują Danię, na olimpiadzie wystąpić nie będą mogli, gdyż Laurence nie ma szansy na duńskie obywatelstwo. Trochę to przykre.

justyna
Kontakt:

Post autor: justyna »

Sprawdzam z nużącą regularnością stronę ISU i niestety jeszcze nic nie ma. Kurcze, ale to słabe, że nie będą mogli startować dla Danii, a Aliona i Bruno dla Niemiec tak. Niesprawiedliwe

Awatar użytkownika
Haley452
Kontakt:

Post autor: Haley452 »

ivi pisze:Z kolei chociaż w parze Beaudry i Sørensen, Nikolaj jest Duńczykiem i reprezentują Danię, na olimpiadzie wystąpić nie będą mogli, gdyż Laurence nie ma szansy na duńskie obywatelstwo. Trochę to przykre.
Dlaczego nie ma szansy? Nie wiedziałam o tym :(

"Perfection is not just about control. It's also about letting go."
Kathiea
Kontakt:

Może do Igrzysk przyznają Laurence duńskie obywatelstwo? Btw. to Bruno ma niemieckie obywatelstwo, że będzie mógł reprezentować Niemcy na Igrzyskach?

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Ogólnie o łyżwiarstwie”