O łyżwiarstwie - ludzie i wydarzenia
Moderatorzy: yenny, Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
- tatianalarina
- Kontakt:
Meryl Davis zaręczona
Meryl Davis zaręczyła się z Fiodorem Andriejewej, synem Mariny Zujewej.
http://www.teamusa.org/News/2017/July/1 ... or-Andreev
http://www.teamusa.org/News/2017/July/1 ... or-Andreev
- LittleLotte
- Kontakt:
- LittleLotte
- Kontakt:
Obawiam się, że ostatnio trochę zamęczam to forum, ale - uwierzcie mi - Wy też nie chcielibyście uczyć się na egzamin z gospodarki ChRL.
Tak że, ten tego ten. Lena Radionova wzięła ostatnio udzial w jakiejś sesji zdjęciowej, a oierwsze zdjęcie, które opublikowała jest tak absurdalnie złe, że aż boli.
Makijaż a'la ciocia Jadza na potańcówce, opalenizna w stylu Joli Rutowicz, rozjaśnianie to mastierstwo fotoszopa level hard, tło w kolorze kamizelki odblaskowej, poza "zakrywam nagi biust i boli mnie ząb", ale wszystko biją te wlosy muśnięte wiatrakiem, ale tylko w górnej połowie i ten jeden kosmyk, który sterczy poziomo...
Lena, jesteś taka sliczna, DLACZEGO????
Tak że, ten tego ten. Lena Radionova wzięła ostatnio udzial w jakiejś sesji zdjęciowej, a oierwsze zdjęcie, które opublikowała jest tak absurdalnie złe, że aż boli.
Makijaż a'la ciocia Jadza na potańcówce, opalenizna w stylu Joli Rutowicz, rozjaśnianie to mastierstwo fotoszopa level hard, tło w kolorze kamizelki odblaskowej, poza "zakrywam nagi biust i boli mnie ząb", ale wszystko biją te wlosy muśnięte wiatrakiem, ale tylko w górnej połowie i ten jeden kosmyk, który sterczy poziomo...
Lena, jesteś taka sliczna, DLACZEGO????
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
Lenka przesądziła z opalenizną i bardzo nieładnie zrobione brwi,kompletna amatorszczyzna by nie powiedzieć fuszera.Dobrze ze już we wrześniu i w październiku będzie miała mało czasu na umawiane fotosesje, na żywo i na sportowo wygląda super.Britney Spears miała kiedyś taką piosenkę not a girl not yet a woman, ale Lenka w swoim dowolnym programie to już jest Young woman z dziewczęcym urokiem.
joasia