Zapomniane gwiazdy-wątek sentymentalny
Moderatorzy: yenny, Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
Wątek jest o zapomnianych gwiazdach, a Fontana robi wszystko by o niej nie zapomnieć . W tym środowisku często wystarczy mieć bardziej utytułowanego partnera. S. Cousins, po części pewnie dzięki małżeństwu z Bereznaya, zaczepił się w wielu galach. Z Silvią sprawa ma się podobnie, bo jej mężem jest John Zimmermann startujący z Kyoko Iną w parach sportowych (brąz MŚ w Nagano). Oboje nie mają powodów narzekać na swój wygląd, a to też w łyżwiarstwie pomaga. Zawsze mnie denerwowało histeryczne zachowanie Fontany, krzyki i płacze w K&C, ale taka już była. Pamiętam też, że występowała w Oświęcimiu na pomniejszych zawodach transmitowanych przez polską TV (!)
Pamiętam Pavuk, ale szybko się posypała co jest niestety cechą wspólną wszystkich węgierskich solistek. A pamiętacie S. Poykio? Też medal ME raz czy dwa.
Pamiętam Pavuk, ale szybko się posypała co jest niestety cechą wspólną wszystkich węgierskich solistek. A pamiętacie S. Poykio? Też medal ME raz czy dwa.
Hahaha, ta pani mnie niesamowicie bawi :mrgreen: Semenovich i jej biust są gwiazdami żółtej prasy, a ona sama jest celebrytką klasy D.kasik8222 pisze: A kto pamięta Annę Semenovich? Kostomarov jeździł z nią gdy Navka zaszła w ciążę, a jak tylko Tatiana się ogarnęła z macierzyństwem to kopnął Panią "na zastępstwie" w cztery litery :-?
Po latach też oczywiście wylądowała w "Ice Age" czy czymś podobnym.
Myślę, że na pewno kiedyś słyszeliście, bo i na całkiem polskich imprezach zdarzało mi się napotkać ten utwór:
- pierwsza z lewej.
A solo wygląda to (i brzmi) tak:
Trafia w typowo rosyjski gust, więc i na listach przebojów się przewijała
rzepecha, wyszukując na youtube Semenovich powyskakiwały mi cycki tu i tam, ale w pierwszej chwili nie skojarzyłam :P Gdyby Kostomarov nie kopnął jej w cztery litery po powrocie Navki z macierzyńskiego to może rozmawialibyśmy o niej w innym kontekście . Parę łyżwiarek lubi się rozbierać, była kiedyś o tym dyskusja w zakładce o "ciachach i pięknościach". Mnie to rybka. Jak ma co to niech pokazuje. Tylko co ona z sobą zrobiła? Po co się tak pompować? Niczego jej wcześniej nie brakowało (mówię np. o tym linku z MŚ w w Nicei)
Sama piosenka, po paru głębszym na imprezie może się podobać (ta pierwsza), ale ja stety/niestety z tych nie pijących .
Sama piosenka, po paru głębszym na imprezie może się podobać (ta pierwsza), ale ja stety/niestety z tych nie pijących .
Ja pamiętam, to była moja ulubiona europejska łyżwiarka. Bardzo elegancka i sympatyczna. Faktycznie wygrała 2 medale na Mistrzostwach Europy, choć uważam iż w 2005 roku należało jej się złoto (nazwisko Slutskaya zrobiło swoje). Warto dodać, że w tym samym czasie Finowie mieli jeszcze jedną dobrą zawodniczkę Alisę Drei. A potem pojawiła się Kiira Korpi i Laura Lepistö.kasik8222 pisze: A pamiętacie S. Poykio? Też medal ME raz czy dwa.
- LittleLotte
- Kontakt:
Właśnie dowiedziałam się, że Anais Morand miała w planach "pairing" z Ilią Glebovem, ale ten musiał wracać do Estonii z powodu obowiązkowej służby wojskowej. Dlatego spróbowała swoich sił w parze z Timem Leemanem.
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
Re: Zapomniane gwiazdy-wątek sentymentalny
Akurat Abitbol i Bernadis chyba nie sa az tak zapomniani? We Francji ostatnio bylo jakies show z ich udzialem (plus Candeloro i Bonaly) i bilety wyprzedane Oczywiscie wczesniejsza emisja programu typu GTNL z udzialem m.in. Abitbol pomoglakasik8222 pisze:A to już moi sentymentalni faworyci, wiadomości o ich aktualnym życiu ze świecą szukać
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
No tak, Kasik musi trzymac reke na pulsie
Nie wiem na jakim etapie sie zatrzymalas, znalazlam jakis artykul z 2012 r. wg ktorego "udaje im sie kontynuowac kariere lyzwiarska jako bliscy przyjaciele", ona ma meza Jean-Luis i coreczke ktora nazywa sie Stella, on zone Elisabeth i tez (chyba sadzac po imieniu) corke Ave. Wg Bernadisa Sarah ma tak duzo energii, ze skupia sie tylko na lyzwiarstwie i show, natomiast on rownolegle realizuje sie w "normalnej" pracy w...finansach i nieruchomosciach
Nie wiem na jakim etapie sie zatrzymalas, znalazlam jakis artykul z 2012 r. wg ktorego "udaje im sie kontynuowac kariere lyzwiarska jako bliscy przyjaciele", ona ma meza Jean-Luis i coreczke ktora nazywa sie Stella, on zone Elisabeth i tez (chyba sadzac po imieniu) corke Ave. Wg Bernadisa Sarah ma tak duzo energii, ze skupia sie tylko na lyzwiarstwie i show, natomiast on rownolegle realizuje sie w "normalnej" pracy w...finansach i nieruchomosciach
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."