Nie Rogonov, tylko Rogov, Vasili Rogov - jej aktualny partner. Alexei Rogonov ma żonę, która nie jest łyżwiarką, i chyba synka. Allsion Reed zresztą chodziła ponoć kiedyś z Michałem Breziną.Reed Rogonov
W każdym razie słodkie zdjęcia na Instagramie się skończyły :PStolbova chyba już nie jest z Soloviovem
Tego nikt nie wie i wszystkich to fascynuje :P Kiedyś wyczytałam, że mieszkają razem, ale to tylko platoniczna więź. Cóż, w takim razie gratuluję Kaitlyn silnej woli, ja bym nie potrafiła mieszkać z Andrew pod jednym dachem i twierdzić, że to platoniczne :PMoże Weaver Poje
Haydee Denney i John Coughlin. Podobno Nathalie Pechalat i Thomas Verner - w każdym razie kiedyś byli razem. Massimo Scali i Jeremy Abbott (nie bijcie, tak słyszałam!). Pernelle Carron i Lloyd Jones byli razem, ale nie wiadomo, czy są nadal. Vera i Yuri byli niegdyś razem, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że zerwali - i to chyba wcześniej prywatnie niż zawodowo. Maylin de domo Hausch i Daniel Wende wzięli nawet ślub (taka szkoda, że odeszli na emeryturę... )
A co z Piper Gilles i Paulem Poirier? Ktoś wie?