Senior B Challengery

Wszystko co nie dotyczy GP, MŚ, ME, M4K itd

Moderatorzy: Hortensja, LittleLotte, Kathiea

Awatar użytkownika
LittleLotte
Kontakt:

Post autor: LittleLotte »

- SP Kanako Murakami
- SP Shomy Uno
- FS Shomy Uno

Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
Kathiea
Kontakt:

Post autor: Kathiea »

Tutaj jest konto twittera użytkownika, który wrzucił trochę programów na yt prywatnie. W tym tańce. Ja nie mam na razie czasu, żeby oglądnąć i powyłapywać, jak ktoś chce, to proszę bardzo :D Ja na pewno nie dziś (ale może jutro lub pojutrze).

Awatar użytkownika
Poice
Kontakt:

Post autor: Poice »

Dzięki Lotte za programy Kany i Shomy :) Do Kanako mam sentyment od wielu lat. Bardzo ładny SP do nieoryginalnej muzyki, choć widać, że dobrze czuje się w klimacie El Tango de Roxanne. Wielka szkoda, że brakuje jej arsenału technicznego, by zwojować coś na arenie międzynarodowej (a nawet krajowej...). Co do Shomy - wciąż przeszkadza mi w odbiorze jego wzrost. Wiem, że nie ma na to wpływu, ale po prostu cały czas patrzę na niego jak na zawodnika novice/wczesnego juniora. Żaden z programów nie przypadł mi do gustu. Może gdyby zmienił projektanta kostiumów to coś by to dało...Daisuke też jest bardzo niski, ale przez odpowiednie dobranie kostiumów nigdy mi jego wzrost nie przeszkadzał :(

Kathiea
Kontakt:

Kathiea
Kontakt:

Najprawdopodobniej tu będzie oficjalny stream Nebelhorn Trophy 2015: http://www.dailymotion.com/video/x2p78j ... many_sport
Kolejność startowa i wyniki
I teraz nie wiadomo, co oglądać :(

Kathiea
Kontakt:

Pojawiło się trochę wywiadów w tym z V/T, z Florent Amodio czy Michałem. Michał powiedział, że ślub będzie prawdopodobnie w 2017 :D

justyna
Kontakt:

Post autor: justyna »

Uświadomcie mnie. Z kim ślub?

Kathiea
Kontakt:

Z Danielle Montalbano: https://www.facebook.com/figureskatingm ... ermPage=1[

Ona reprezentuje Izrael w parach sportowych i jako solistka. (tak powiedział Michał)

Kathiea
Kontakt:

Na razie wrzucam tylko zwycięzcę solistów, bo był naprawdę świetny, ale w pon. powinnam wrzucić resztę linków :)
Eladj Balde
Program krótki
Program dowolny

Serio warto oglądnąć, kto nie widział jeszcze :D

kasik8222

Post autor: kasik8222 »

Dopiero obejrzałam sobie SP Amodio i naprawdę mi się podoba, a moim ulubieńcem nigdy nie był.

Awatar użytkownika
Hortensja

Post autor: Hortensja »

Na tym kanale youtube sa chyba wszystkie programy z Nebelhorn:

https://www.youtube.com/channel/UCAz6nV ... FEA/videos

Ja nadrabiam sobote dopiero (caly dzien bylam na grzybach ;) ). Ze zdziwieniem stwierdzam, ze nowy FD C/B mi sie nawet podoba (a w kazdym razie ma potencjal zeby mi sie podobac), natomiast na programie P/I przysnelam.

Lece nadrabiac dalej, ale podpisuje sie pod radoscia ze zwyciestwa Elladj! ok2 Max Aaron raczej nie bedzie nigdy moim ulubiencem, ale widac ze chlopak pracuje. No ale 3 miejsce Srebrnego Lisa jak go nazywaja na GS bardzo cieszy!

"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
Kathiea
Kontakt:

Dzięki Hortensja :) jest tyle programów od oglądnięcia, że nie wiem od czego zacząć :D

Kathiea
Kontakt:

Właśnie zobaczyłam, że Marchei/Hotarek nie są już na liście startowej w Ondrej Nepela :( A szkoda, bo w Lombardi nie mieli konkurencji, a tu mogli się sprawdzić. Nieobecny jest także Takahito Mura już. Coś ubożeją nam konkurencje :(

Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Post autor: yenny »

Może program Madison i Evana nie powala na kolana, ale nie jest zly. W sumie w ich stylu. Słodko i w zamiarze pewnie zwiewnie ma być. I do pewnego stopnia jest.

Tu taka dygresja. Programy pary trenerskiej Zujewa/Szpilband były genialne, wiele z ich dzieł mam do dziś przed oczami, głownie oczywiście te Tessy i Scotta i Meryl i Charliego. Ale nie tylko. Pod kierunkiem ich OBOJGA uwielbiałam np. Szibsów, byli tacy słodcy, ale równocześnie żywiołowi i radośni i nie miałam problemu z ich medalem na MŚ, choć wtedy Włochom faktycznie się należał. Uzupełniali się świetnie - Zujewa i Szpilband. Ich obecne programy są ok, ale tylko ok. Bez rewelacji, dreszczy, ciar i tego WOW. I nie ma znaczenia, że nie mają pary pokroju V/M czy D/W. Po prostu oddzielnie to nie to... :-/ :sad:

Po obejrzeniu po raz kolejny Draculi Tatiany i Maksa stwierdzam, ze coraz bardziej mi się podoba. Jeszcze trochę pracy nad nim i nie będzie źle.

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem ;).
Kathiea
Kontakt:

Na stronie Ondrej Nepela ma pojawić się link do streamu: http://nepelatrophy.weebly.com/live.html

Pojawiły się też listy zgłoszeń do Morodavian Ornament: http://www.isuresults.com/events/fsevent00051644.htm

Pierwszy post został zaktualizowany :)

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Zawody spoza GP”