Jeśli chodzi o Annę i Lucę to okropne ziew. Po zeszłorocznych programach pełnych charakteru to co zobaczyłam jest po prostu nudne. Mnie tam się bardzo podobali w nowej odsłonie a znów wrócili do bezpiecznych siebie

Moderatorzy: Hortensja, LittleLotte, Kathiea
Pewne jest, że żadnych fancamów nie będzieKathiea pisze:3 października będzie odbywać się Japan Open, niestety nie ma streamu, ale na pewno japońscy fani zaleją nas swoimi fancamammi![]()
Tu jest oficjalna strona: http://www.tv-tokyo.co.jp/japanopen2015/ Ja osobiście jestem bardzo ciekawa programów Mao Asady czy Javiego. No i bardzo chętnie zobaczę znowu Briana <3
O, to nie widziałam. Zdaje mi się, że czasem krążą jakieś fancamy z pokazów, ale może to jacyś niesłuchający się obcy albo mi się faktycznie zdaje. No nic, to pozostaje czekać na nagrania telewizyjnePoice pisze: Pewne jest, że żadnych fancamów nie będzieNagrywanie zarówno na zawodach, jak i pokazach jest surowo zabronione w Japonii, a Japończycy tego przestrzegają. Pozostaje czekać na nagranie telewizyjne, które ukaże się jakiś czas po zawodach.