Ale się porobiło :what:
Brawa dla Kanadyjczyków - pojechali program życia, choć przyznaję, że ten dłuuuuuuuuuuuuuugi najazd do 4S zawsze bardzo mnie razi (Chińczycy jakoś potrafią najeżdżać krótko i z łączeniami). Drażniła mnie również reakcja Meagan - osobiście nie lubię, gdy zawodnicy zapominają o interpretacji muzyki i cieszą się z bezbłędnego programu jeszcze długo przed jego końcem. Tak czy inaczej gratuluję, bo za Chiny ludowe nie stawiałam ich na pierwszym miejscu.
Wenjing i Cong - prytrafiło się kilka błędów, ale bardzo lubię ich program dowolny. Może nie jest aż tak porywający jak ich program krótki, ale z chęcią będę do niego wracać (ale raczej do wersji z 4CC).
Aliona i Bruno - Aliona chyba przyprawia wszystkie kobiety o kompleksy :mrgreen: Uwielbiam te jej obcisłe kostiumy xD Ich programu zupełnie nie kupuję, ale zrobili swoje. Odnieśli wspaniały sukces i to po tak krótkiej współpracy, brawo!
Ksenia i Fedor - och....było nerwowo, ale i tak uwielbiam Ksenię w tym programie

Mam nadzieję, że te zawody zmotywują ich do trudniejszych elementów technicznych.
Evgenia i Vladimir - pojechali naprawdę dobrze, ale mam nadzieję, że w przyszłym sezonie będą mieli lepsze programy, bo są piekielnie zdolni.
Tatiana i Maxim - och....bardzo rozczarowujący start. Może nie mam aż tak złamanego serca jak po Yuzuru, ale chyba mało kto się tego spodziewał....Ciekawe czy zakończą karierę..... :roll: Niestety, ale bez trudniejszych elementów technicznych będzie im trudno walczyć z Chińczykami i Kanadyjczykami.
[ Dodano: 2016-04-02, 22:20 ]
Dla mnie osobiście te mistrzostwa są bardzo przykre....Jedynie Papadakis/Cizeron dali radę....Weaver/Poje poza podium...Yuzuru się spalił....Ksenia/Fedor, Tatiana/Maxim poza podium....Wenjing/Cong stracili złoto....A w solistkach Mao daleko od podium, Elena ma niewielkie szanse na medal....Aż dzisiaj musiałam się posilać drinkami, aby jakoś to wszystko strawić :x