Programy na sezon 2017/2018
Wiecie, ja rozumiem ze nikt nie chce ryzykowac, ze to Olimpiada itd. Ale Javi i tak ma podobne programy, wiec jeszcze wracanie do starego kotleta (a dowolny ponoc ma byc "w hiszpanskim stylu" cos mi sie obilo o uszy, wiec nadal cos co juz bylo), a dla Yuzu to juz 3 raz to samo.
Ktos na GS dobrze napisal- czekam az sezon olimpijski sie skonczy. A tak na niego czekalam, no ale zdaje sobie sprawe, ze interesy moje i lyzwiarzy nie sa zbiezne.
Ktos na GS dobrze napisal- czekam az sezon olimpijski sie skonczy. A tak na niego czekalam, no ale zdaje sobie sprawe, ze interesy moje i lyzwiarzy nie sa zbiezne.
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
blue cat pisze:Powinni wprowadzić zasadę, że za jeżdżenie do tej samej muzyki drugi sezon z rzędu jest -1 pkt, a trzeci sezon z rzędu -2
YES YES YES
Tylko punkty - 5, -10 ok2 jeden czy dwa nie zrobi wrażenia, po prostu dołożą jednego podwojnego aksla gdzieśtam albo coś innego...
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Ja też ich lubię, tylko obawiam się że La La Land zaczyna powoli wchodzić w rolę "Upiora w operze"- Da Bin Choi, Ashley Wagner, Astakhova/Rogonov, podobno Chock/Bates... kto jeszcze?Losza Rogonov i Kristina Astachowa mają jechać program dowolny pod La la land, trzymam kciuki za nich bardzo! To moja ulubiona rosyjska para
Joshua Farris
SP: “Give Me Love” Eda Sheerana
FP: “Pines of Rome” Ottorino Respighi
w choreografii Jeffreya Buttle'a
Valentina Marchei/Ondrej Hotarek
SP: "Tu vuo fa l'americano" Renato Carosone w choreografii Massimo Scali'ego
Marissa Castelli/Mervin Tran
FP: "Woman" Shawna Phillipsa w choreografii Julie Marcotte
SP: “Give Me Love” Eda Sheerana
FP: “Pines of Rome” Ottorino Respighi
w choreografii Jeffreya Buttle'a
Valentina Marchei/Ondrej Hotarek
SP: "Tu vuo fa l'americano" Renato Carosone w choreografii Massimo Scali'ego
Marissa Castelli/Mervin Tran
FP: "Woman" Shawna Phillipsa w choreografii Julie Marcotte
Możesz zdradzić coś więcej o programie Justyny i Piotrka?justyna pisze:Co do odgrzewania kotletów Sinitsna i Katsałapow mają mieć dowolny do Piano Concerto No.2 Rachmaninowa zmiksowane z czymś z wokalem. Tylko nie pamiętam czego...
Czekam za to na dowolny Justyny i Jeremiego, bo będzie fajny :D
A Mirai Nagasu zostaje przy krótkim z poprzedniego sezonu.
EDIT: Hah, nie mogę się przyzwyczaić :P Justyny i JEREMIEGO :D
No, ale to dopiero pierwszy sezon. Jak 10 lat rok w rok po 5 par i 5ciu solistówsolistek do tego zatańczy to będzie na co narzekac. Na razie dajmy im szansęblue cat pisze: tylko obawiam się że La La Land zaczyna powoli wchodzić w rolę "Upiora w operze"- Da Bin Choi, Ashley Wagner, Astakhova/Rogonov, podobno Chock/Bates... kto jeszcze?
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .