Nowe programy
Nowe programy
Dziewczyny Tutberidze wymiatają. Z panów podobał mi się Jewgienij Siemienko i Koliada, który ma ładny program do Listy Szindlera, ale chyba Nuriejew był lepszy. Liza wygląda super ale wybór muzyki do fp mnie nie powalił. Jewgienia i Władimir mają ładną muzykę ale też rywali godnych siebie. Rywalizacja par sportowych będzie bardzo ciekawa!
Z panów bardzo podobał mi się Andriej Mozaliow, Kondratiuk (taki artysta bohemy, choć nie błyszczał) Samarin się poprawił i wychodzi na prostą. Z tańców widziałam tylko Wikę i Nikitę, zatańczyli w swoim stylu, ładnie. Tylko jakoś dla mnie bez szału. Ona w pięknym negliżu, on nieogolony - miłość o poranku.
Z panów bardzo podobał mi się Andriej Mozaliow, Kondratiuk (taki artysta bohemy, choć nie błyszczał) Samarin się poprawił i wychodzi na prostą. Z tańców widziałam tylko Wikę i Nikitę, zatańczyli w swoim stylu, ładnie. Tylko jakoś dla mnie bez szału. Ona w pięknym negliżu, on nieogolony - miłość o poranku.
- tatianalarina
- Kontakt:
Nowe programy
RD Papadakis/Cizeron. Obawiam się, że z tegorocznym "street dance" ten sezon będzie mi się dłużył.
- tatianalarina
- Kontakt:
Nowe programy
Wróciłam jakby nie Holloko nie dałabym rady wejść na forum. Zdążyłam ogarnąć przedłużenie domeny i zostałam wywalona z forum. Dziewczyny - Kasia, Hortensja próbowały coś zdziałać, ale nie mogły, bo jako założycielka mam ograniczenia Holloko ogarnęła sprawę. Zaczynam nadrabiać
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Nowe programy
Dobrze, że jesteś, bo już się martwiłam. No i buziaki dla holloko. Sezon się rozkręca.
- tatianalarina
- Kontakt:
Nowe programy
Jej, super. Bo tez juz sie zastanawialam jak to rozwiazac! Byle juz teraz bezproblemowo byloyenny pisze: ↑3 lata temu Wróciłam jakby nie Holloko nie dałabym rady wejść na forum. Zdążyłam ogarnąć przedłużenie domeny i zostałam wywalona z forum. Dziewczyny - Kasia, Hortensja próbowały coś zdziałać, ale nie mogły, bo jako założycielka mam ograniczenia Holloko ogarnęła sprawę. Zaczynam nadrabiać
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
Nowe programy
Uff, jeszcze trochę problemów było, ale jakoś ogarnęłam, teraz już bez problemu loguję się z telefonu i z kompa. Jestem po weselu syna, sprawy rodzinne też trochę poprostowałam, więc wbijam się w sezon. Szkoda, że tak szybko usuwane są filmiki z yt, ale nic to, jakoś się ogarnie. Byle do początku gp pooglądać conieco.
Bardzo za Wami tęskniłam i za możliwością pisania
Bardzo podoba mi się fp Gabi i Guliama. I choć nie jest jakoś specjalnie oryginalny, to ich kunszt, detale i ta niepokojąca muzyką tworzę genialny spektakl.
Bardzo za Wami tęskniłam i za możliwością pisania
Bardzo podoba mi się fp Gabi i Guliama. I choć nie jest jakoś specjalnie oryginalny, to ich kunszt, detale i ta niepokojąca muzyką tworzę genialny spektakl.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Nowe programy
RD Francuzów kojarzy mi się z fp Tessy i Scotta z 2018 roku. I nawet nie chodzi o bordową sukienkę ze stójką, jakoś tak klimatem kojarzy mi się z tamtym tańcem.