Nowe programy

kasik8222

Nowe programy

Post autor: kasik8222 »

kasik8222

Nowe programy

kasik8222

Nowe programy

Halka
Kontakt:

Nowe programy

Post autor: Halka »

Super dziękuję

Halka
Kontakt:

Nowe programy

Post autor: Halka »

Dziewczyny Tutberidze wymiatają. Z panów podobał mi się Jewgienij Siemienko i Koliada, który ma ładny program do Listy Szindlera, ale chyba Nuriejew był lepszy. Liza wygląda super ale wybór muzyki do fp mnie nie powalił. Jewgienia i Władimir mają ładną muzykę ale też rywali godnych siebie. Rywalizacja par sportowych będzie bardzo ciekawa!
Z panów bardzo podobał mi się Andriej Mozaliow, Kondratiuk (taki artysta bohemy, choć nie błyszczał) Samarin się poprawił i wychodzi na prostą. Z tańców widziałam tylko Wikę i Nikitę, zatańczyli w swoim stylu, ładnie. Tylko jakoś dla mnie bez szału. Ona w pięknym negliżu, on nieogolony - miłość o poranku.

Awatar użytkownika
tatianalarina
Kontakt:

Nowe programy

Post autor: tatianalarina »

RD Papadakis/Cizeron. Obawiam się, że z tegorocznym "street dance" ten sezon będzie mi się dłużył.

Awatar użytkownika
tatianalarina
Kontakt:

Nowe programy

Źle jakoś się wkleiło, to spróbuję tak
Obrazek

Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Nowe programy

Post autor: yenny »

Wróciłam 🥰🥰🥰 jakby nie Holloko nie dałabym rady wejść na forum. Zdążyłam ogarnąć przedłużenie domeny i zostałam wywalona z forum. Dziewczyny - Kasia, Hortensja próbowały coś zdziałać, ale nie mogły, bo jako założycielka mam ograniczenia 😁 Holloko ogarnęła sprawę. Zaczynam nadrabiać 😁😁😁

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem ;).
kasik8222

Nowe programy

Dobrze, że jesteś, bo już się martwiłam. No i buziaki dla holloko. Sezon się rozkręca.

Awatar użytkownika
tatianalarina
Kontakt:

Nowe programy

I nowy FD Papadakis/Cizeron

Awatar użytkownika
Hortensja

Nowe programy

Post autor: Hortensja »

yenny pisze: 3 lata temu Wróciłam 🥰🥰🥰 jakby nie Holloko nie dałabym rady wejść na forum. Zdążyłam ogarnąć przedłużenie domeny i zostałam wywalona z forum. Dziewczyny - Kasia, Hortensja próbowały coś zdziałać, ale nie mogły, bo jako założycielka mam ograniczenia 😁 Holloko ogarnęła sprawę. Zaczynam nadrabiać 😁😁😁
Jej, super. Bo tez juz sie zastanawialam jak to rozwiazac! Byle juz teraz bezproblemowo bylo :)

"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Nowe programy

Uff, jeszcze trochę problemów było, ale jakoś ogarnęłam, teraz już bez problemu loguję się z telefonu i z kompa. Jestem po weselu syna, sprawy rodzinne też trochę poprostowałam, więc wbijam się w sezon. Szkoda, że tak szybko usuwane są filmiki z yt, ale nic to, jakoś się ogarnie. Byle do początku gp pooglądać conieco.
Bardzo za Wami tęskniłam i za możliwością pisania :-)
Bardzo podoba mi się fp Gabi i Guliama. I choć nie jest jakoś specjalnie oryginalny, to ich kunszt, detale i ta niepokojąca muzyką tworzę genialny spektakl.

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem ;).
kasik8222

Nowe programy

Sezon olimpijski to nie czas na oryginalność i eksperymenty.

Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Nowe programy

RD Francuzów kojarzy mi się z fp Tessy i Scotta z 2018 roku. I nawet nie chodzi o bordową sukienkę ze stójką, jakoś tak klimatem kojarzy mi się z tamtym tańcem.

kasik8222

Nowe programy

Może jakimś cudem nie zablokują.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Ogólnie o sezonie”