Challengery
Challengery
Dobra, moze "unpopular opinion", ale stroje Piper i Paula mi az tak nie przeszkadzaly, no daja po oczach, ale wszystko to jakos sklada sie w calosc. Moze bede dziwna, ale mniej mi sie podobal stroj Madison do programu krotkiego. Elementy ok, ale wysztkiego razem jakby za duzo... Szczegolnie to cos na plecach ktore konczy sie w nicosci... No nie, wg mnie nieudany projekt.
A program dowolny H/D tez nieszczegolny, choreo bardzo ladne, dopasowane do elementow muzyki, oni jada "ladnie", maja te swoje dlugie, masywne posuniecia po lodzie, tylko to wszystko troche... po nic? Program jakby bez pomyslu, bez charakteru, a ta piosenka dosc mialka, ladna, ale tez bez ikry i to "a a a a" dosc denerwujace. No nie wiem, jestem na nie, szczegolnie na sezon olimpijski.
A program dowolny H/D tez nieszczegolny, choreo bardzo ladne, dopasowane do elementow muzyki, oni jada "ladnie", maja te swoje dlugie, masywne posuniecia po lodzie, tylko to wszystko troche... po nic? Program jakby bez pomyslu, bez charakteru, a ta piosenka dosc mialka, ladna, ale tez bez ikry i to "a a a a" dosc denerwujace. No nie wiem, jestem na nie, szczegolnie na sezon olimpijski.
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
- tatianalarina
- Kontakt:
Challengery
I szczególnie, że to ma być ich pożegnalny sezon.Hortensja pisze: ↑3 lata temu
Re: Challengery
Reprezentantka Cypru naprawdę wystrzeliła. Karen zostawiła program dowolny z zeszłego sezonu, ale to dobrze,bo to jest jej muzyka i piękny kostium. Nad wykonaniem trzeba popracować. Gabi Doleman szuka dalej siebie, życzę jej jak najlepiej. Znowu muzyka z Samsona i Dalii, ale mi to nie przeszkadza. Lubię ten program.
Nowe programy Erica i Vanessy bardzo mi się podobają. Eric lepiej prezentuje się przy Vanessie niż przy Megan, ale Vanessa teraz pod względem formy słabiutko. Oby szybko zaczęła skakać. Mam nadzieję, że to tylko trema ją zżarła.
Nowe programy Erica i Vanessy bardzo mi się podobają. Eric lepiej prezentuje się przy Vanessie niż przy Megan, ale Vanessa teraz pod względem formy słabiutko. Oby szybko zaczęła skakać. Mam nadzieję, że to tylko trema ją zżarła.
Challengery
Nie jestem pewna czy dobrze myślę - jak zawody nie są zaliczane do serii A (serii Grand Prix), to wszystkie są challengerami? Bo rzeczywiście Autumn Classic były zawody tak jakby wyjętymi z nawiasu.Obecność wielu gwiazd w sezonie olimpijskim świadczy, że będzie ostra rywalizacja.
Challengery
Katia Kurakowa na Nebelhorn Trophy, na razie jest piąta. Nie wiem, które miejsce musi zająć, żeby zakwalifikować się na igrzyska. Ale poprawcie mnie, jeżeli się mylę. Nie jest to składanka piosenek Janet Jackson?
Challengery
SP Kurakovej to nie jest składanka Janet Jackson - i zauważyłam więcej takich błędów podczas tego live stream.
Czy tylko ja mam wrażenie że ten program jest dziwny? I nie chodzi o to że muzyka nietypowa. Katia stara się to sprzedać, ale serio coś mi nie gra na linii kilmat -> wykonanie. Teraz umieram z ciekawości jak jej pójdzie we FS. Chyba musi być góra 6 żeby zakwalifikować się na Olimpiadę, ale mogę się mylić.
Czy tylko ja mam wrażenie że ten program jest dziwny? I nie chodzi o to że muzyka nietypowa. Katia stara się to sprzedać, ale serio coś mi nie gra na linii kilmat -> wykonanie. Teraz umieram z ciekawości jak jej pójdzie we FS. Chyba musi być góra 6 żeby zakwalifikować się na Olimpiadę, ale mogę się mylić.
Challengery
Powrzucałabym parę filmików, ale widzę, że wszystko i tak blokują. Kto chce, ten poszuka. Vincent Zhou miał świetny FP. Facet wraca do gry.
Challengery
Katia zajęła 2 miejsce i wystąpi na olimpiadzie wreszcie mamy znowu reprezentantkę na igrzyskach u solistek
Challengery
https://www.onet.pl/sport/onetsport/jek ... e,d87b6cc4
Wywiad z Katią, która wywalczyła awans na igrzyska w Pekinie! W tej dziewczynie jest naprawdę coś, co mnie ujmuje. We mnie też drzemie mała dziewczynka.
Wywiad z Katią, która wywalczyła awans na igrzyska w Pekinie! W tej dziewczynie jest naprawdę coś, co mnie ujmuje. We mnie też drzemie mała dziewczynka.
Challengery
Jak powszechnie wiadomo na tym forum, na tańcach to ja się nie znam, ale to szybkie machanie łapami zrobiło na mnie spore wrażenie