Oko na młodych
Moderatorzy: yenny, Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
- tatianalarina
- Kontakt:
Oko na młodych
W poście założycielskim była wspomniana Gubanowa i proszę, właśnie wygrała ME, chociaż kto z nas by spodziewał się, że dojdzie do tego taką wyboistą drogą? Ale ja nie o tym. Oto sensacja Mistrzostw Juniorów USA 2023, niespełna 14letni Kirk Haugeto, co prawda dopiero 7 miejsce, ale wszyscy zawodnicy przed nim byli 2 lata starsi albo więcej. Oglądanie dziecka jadącego do muzyki z filmu, którego (mam nadzieję) nie oglądał i kojarzy go najwyżej z aluzji w "Zwierzogrodzie" to przyjemność trochę perwersyjna, ale chłopak ma osobowość.
Oko na młodych
Ach, kiedy to było jak zaczynał się ten wątek.
Faktycznie Anastasia robi karierę i po pozytywnym pierwszym wrazeniu jest tak samo obecnie, a taka Kamila, która podobała mi się jako juniorka, w pierwszym seniorskim sezonie nie dość, że zrobiła się kopią innych dziewczyn od Eteri to jeszcze brała doping...
Kirk faktycznie obiecujący
Faktycznie Anastasia robi karierę i po pozytywnym pierwszym wrazeniu jest tak samo obecnie, a taka Kamila, która podobała mi się jako juniorka, w pierwszym seniorskim sezonie nie dość, że zrobiła się kopią innych dziewczyn od Eteri to jeszcze brała doping...
Kirk faktycznie obiecujący
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .