Pjongjang to stolica Korei Północnej... ZIO 2018 jest w Pyeongchang w Korei PołudniowejDzika Róża pisze:Podobno ma zamiar wystartować na IO w PjongjangCzy ktoś jeszcze liczy powroty Plusza?

Moderatorzy: Hortensja, LittleLotte, Kathiea, Poice
Masz rację, zgadza się, mój błądPoice pisze: Dzika Róża napisał/a:
Podobno ma zamiar wystartować na IO w PjongjangCzy ktoś jeszcze liczy powroty Plusza?
Pjongjang to stolica Korei Północnej... ZIO 2018 jest w Pyeongchang w Korei Południowe
Pierwsza sprawa, jest taka, że obywatelstwo i tożsamość narodowa w dawnych republikach radzieckich niekoniecznie powinny być odbierane tak jak w Polsce. Tam jest to bardziej skomplikowane, jak wiadomo.kasik8222 pisze:A może ma coś do Ukraińców (Tatiana, biorąc pod uwagę ostatnie wydarzenia)?
Podobno operacja nie ma być pokazywana na żywo, ale nagrana by każdy niedowiarek mógł zobaczyć, że Pluszczenko nie symulował kolejnej kontuzji. Tak czy inaczej - to kolejna szopka w jego wykonaniu i naprawdę nie wiem po co mu kolejny szum wokół własnej osoby. Osiągnął wszystko co mógł, ma sławę, pieniądze, piękną żonę, dzieci, zapisał się na kartach historii w sporcie. Czas usunąć się w cień i dać szansę innym błyszczeć....holloko pisze:Z cyklu "łyżwiarstwo znowu na głównej":
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/operacj ... w-tv/bx8px
Zatkało mnie, nawet nie wiem jak to skomentować.