News'y
Moderatorzy: Hortensja, LittleLotte, Kathiea, Poice
Ja byłam bardzo zdziwiona, że w temacie ciach Fabian tak często występuje, jakoś nigdy nie przykuł mej uwagi, lekko ryży blondyn...eeee... No ale jak spojrzałam na niego lekko łaskawszym okiem, to stwierdziłam, że może być Ale dla mnie i tak Francuzi są raczej aseksualni :mrgreen: Ale ich lubię bardzo
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
Brian jest super - może nie jakiś mega przystojny, ale ma w sobie to "coś". Nie do końca mój typ, jednak wśród panow mało który jest taki w moim typie, więc "biorę" co się da.
teksty Fabiana mnie rozbawiły :-D muszę tego w domu posłuchać.
tak w ogóle to super, że piszecie, ja nie mam kiedy, nie mam jak, masakra jakas.
teksty Fabiana mnie rozbawiły :-D muszę tego w domu posłuchać.
tak w ogóle to super, że piszecie, ja nie mam kiedy, nie mam jak, masakra jakas.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Właśnie dlatego je wrzuciłam :D Swoją drogą Plush coś przebąkiwał o chęci bycia trenerem Yuzuru po Sochi :16:Svietka pisze:fajne jest to drugie ujęcie Yuzuru i Plusha
Chcieć to sobie może :12:
Moja reakcja była podobna :D Nie znalazłam zdjęcia z innego ujęcia, więc trochę ciężko mi ocenić czy ta sukienka jest po prostu okropna, czy też fotograf się nie popisał :PHaley452 pisze:O mój Boże, Meryl, coś Ty ze sobą zrobiła?!!! Ta nowa kiecka jest po prostu straszna :24: Ta poprzednia różowa sukienka była prześliczna, pięknie się układała i zdobiła Meryl. To "coś" wygląda jak wyjęte żywcem z lat '80.
Eee tam znać Po prostu co komu do smaku :Pkasik8222 pisze:Kto jak kto, ale koleżanka Hortencja to się musi na Francuzach znać Ja bym "poszła wszędzie" z Candeloro
A Candeloro lubie i mam do niego słabość, ale jest dość zaczepny i lubi różne seksistowskie teksty rzucać. Natomiast Peizerat to jest słodziak jakich mało (choć nadal niemęski dla mnie, to nie da rady chyba go nie lubić ).
Kiecka Meryl co najmniej dziwna. No ale trzeba będzie zobaczyć na żywo. A co do Plusza to te jego tatuaże w połączeniu z całym jego stylem... 8/
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
- eastern_star
- Kontakt:
Cały dzień podśpiewuję sobie w rytm znanej melodii:
Сочи чёрные, Сочи страстные!
Сочи жгучие и прекрасные!
i nie mogę uwierzyć, że to już dziś/jutro! Z zasady jestem poważnym dwudziestolatkiem, ale ze względu na IO cieszę się, jakbym tych lat miał o połowę mniej :P
Tymczasem w centrum wydarzeń pojawił się taki ciekawy duet:
Сочи чёрные, Сочи страстные!
Сочи жгучие и прекрасные!
i nie mogę uwierzyć, że to już dziś/jutro! Z zasady jestem poważnym dwudziestolatkiem, ale ze względu na IO cieszę się, jakbym tych lat miał o połowę mniej :P
Tymczasem w centrum wydarzeń pojawił się taki ciekawy duet:
[KLIK]
Kiedy Chan przejdzie na emeryturę będzie mi brakować jednego - jego taktownych wypowiedziCanada's three-time world champion, Patrick Chan, had a solid but unspectacular program, turning out of his triple Axel and reducing a planned quad-triple combination to a quad-double. He earned 89.71 points and placed third to Hanyu and Plushenko in the men's event.
"I wanted to be perfect, but a little doubt crept into my mind," Chan said. "I was a little passive on the jump landings. I can go out and attack them more."
A few days ago, Chan called Plushenko's presence in Sochi more of a distraction than a true competitive threat. Today, at least, the Russian proved him wrong, although Chan isn't concerned about the upcoming men's individual event.
"I did not see Plushenko; I put my music on and try to stay focused on my own world, as opposed to someone else's," he said. "Ninety-one is a good score, but I've seen it before; it's nothing special. I've seen 97 (Hanyu's score) before, too, so I'm not concerned with that, either."
WIEDZIAŁEM! WIEDZIAŁEM, ŻE IRINA RODNINA ZAPALI ZNICZ OLIMPIJSKI!!!
Musiał być ktoś związany z łyżwiarstwem, w końcu ta dyscyplina w Rosji (i dawniej w Związku Radzieckim) zawsze była, jest i będzie jedną z najważniejszych. A jeśli łyżwiarstwo, to oczywiście pary sportowe, w których oni zawsze górowali. A jeśli pary sportowe, to kto jak nie Irina Rodnina!
Po prostu byłem tak z siebie zadowolony, kiedy moje przewidywania się sprawdziły!
Ps. Przy Vladislavie Tretiaku, z którym zapaliła znicz różnica wzrostu kolosalna :-D
Musiał być ktoś związany z łyżwiarstwem, w końcu ta dyscyplina w Rosji (i dawniej w Związku Radzieckim) zawsze była, jest i będzie jedną z najważniejszych. A jeśli łyżwiarstwo, to oczywiście pary sportowe, w których oni zawsze górowali. A jeśli pary sportowe, to kto jak nie Irina Rodnina!
Po prostu byłem tak z siebie zadowolony, kiedy moje przewidywania się sprawdziły!
Ps. Przy Vladislavie Tretiaku, z którym zapaliła znicz różnica wzrostu kolosalna :-D
- Dzika Róża
- Kontakt: