Wybierz 10 programów, które musiałbyś oglądać do końca życia
Moderatorzy: yenny, Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
Ja już od dawna to zauważyłam, że pomijając odwieczny spór o naszych ulubieńców w tańcach to zasadniczo się zgadzamy i ta zgodność bywa przerażająca, :roll: bo z kim ja będę się wykłócać??? W sumie to ten spór trwał jakieś 6 lat, ja się do tego tak przywiązałam, że sezon bez walki może być sezonem straconym :sad:Haley452 pisze:Też pierwotnie miałam Overcome na liście i też długo się zastanawiałam, czy to właśnie z niego zrezygnować. Wygrało Winter, ale nie jestem pewna, czy zasłużenieyenny pisze: No więc było 13 bo - odejmuję Kazakową i Dymitriewa i Dana Hilla w wyk. B/K i Overcome Yagsa - jest 10 :D
Ale bez Kazakowej i Dymitriewa nie mogłabym żyć, bo BARDZO uwielbiam uwielbiać ich FD z NAgano :D I uwielbiam uwielbiać Overcome.
Absolutnie uwielbiam ten program, zwłaszcza w wersji z quadem
W ogóle teraz już, kiedy możemy zakopać topór wojenny mam wrażenie, Yenny, że często będziemy się zgadzać, wbrew pozorom mamy w wielu kwestiach podobne zdanie :D
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
W swojej "10" umieściłam pokazówkę Victora Petrenko z gali olimpijskiej 1992. Pamiętam jak przeżywałam jak Victor próbował namówić panie z widowni by któraś z nim zatańczyła i żadna nie chciała. Jako 10-letnia dziewczynka podkochująca się w swoim idolu byłam baaardzo zdziwiona. "Jak to żadna nie chce z nim zatańczyć?" Ja byłam gotowa wedrzeć się do telewizora i wskoczyć na taflę Czytałam też kiedyś, że Petrenko zaliczył niezły ZONK jak na jakimś pokazie ktoś jednak na taflę wskoczył i był gotowy zatańczyć z nim tego twista, ale ile w tym prawdy to nie wiem :P
Odnośnie "Missing" rodzeństwa Dushesnay to najbardziej lubię jednak tę wersję
Dokładnie taką wersję z tych konkretnych mistrzostw pamiętam z kasety VHS nagranej przez moją mamę :D . Patrząc oczami dzieciaka chłonęłam każdą sekundę tego programu. Te "niedbałe" stroje wbiły mi się w pamięć na lata. Kto to widział tak się ubrać :P ?
Dokładnie taką wersję z tych konkretnych mistrzostw pamiętam z kasety VHS nagranej przez moją mamę :D . Patrząc oczami dzieciaka chłonęłam każdą sekundę tego programu. Te "niedbałe" stroje wbiły mi się w pamięć na lata. Kto to widział tak się ubrać :P ?
Ja lubię obie wersje Missing. Na 1991 r. D/D mieli zaplanowany inny taniec dowolny - Reflections ( Ale że nie za bardzo dobrze został przyjęty na ME (uważany został za aż za bardzo awangardowy) Duchesnay i Dean zdecydowali się wrócić do "odgrzewanego kotleta", czyli Missing. Pewnie dobrze zrobili, bo zdobyli MŚ. Ale Reflections był według mnie tez niesamowitym programem.
A ja wybrałabym:
1. Yagudin - Man in the iron mask
2. Yagudin - Winter
3. Drobiazko/Vanagas - Upiór w operze
4. Davis/White - Samson i Dalila
5. Virtue/Moir - Parasolki
6. Anissina/Peizerat - Romeo i Julia
7. Yagudin - Overcome
8. Savchenko/Szolkovy - Lista Schindlera
9. Delobel/Schonfelder - Karnawał wenecki
10. Michelle Kwan - pokazówka Fields of gold z 2002 roku
2. Yagudin - Winter
7. Yagudin - Overcome
Svietka podpisuję się rękami i nogami pod Twoją pierwszą czwórką (może tylko nie w tej kolejności).Svietka pisze:A ja wybrałabym:
2. Yagudin - Winter
7. Yagudin - Overcome
Podpisuję się też pod numerem 7., 9. (choć wolę Piano) i 10. (choć wolę Hands i Winter).
Chyba mamy dość podobny gust łyżwiarski
"Perfection is not just about control. It's also about letting go."
Re: Wybierz 10 programów, które musiałbyś oglądać do końca ż
10 to za mało. Nie jestem w stanie wybrać. Ale na pytanie
mogę odpowiedzieć bez wahania: Meryl Davis.kasik8222 pisze:"Gdyby twoje życie zależało od czystego programu danego łyżwiarza to kogo byś wybrał?"
- LittleLotte
- Kontakt:
- LittleLotte
- Kontakt: