Miałam o fd, program Kaitlyn i Andrew fajny, lubiętaki staroświecki urok programów, ale nie powalają.
Fajnie się ogląda Tessę i Scotta, faktycznie na treningu lepiej pojechali i sukienka lepsza, ale program :25:
Bardzo czekam na Gabi i Guliama, ale jak znów pojadą podobnie jak co roku w zwiewnych szatach...

W każdym razie czekam. Z dowolnych podoba mi się nawet program Bobrowej i Sołowiowa.
Popatrzyłam jeszcze na inne sd, jak do tej pory najbardziej podoba mi się sd Tessy i Scotta, Scott jest po prostu mega męski i przystojny, fajnie się na niego patrzy i jak się rusza ... mmmmm I jeszcze Seguin i Bildeau mają fajny program.
Poza tym nie do konca rozumiem uwagi na temat podnoszeń takich czy siakich, ich program jest o skandalizującej rewii, dziwnych układach i miłości pomiędzy ludźmi, więc nie ma pojadą jakby byli na imieninach u cioci. Niech będzie trochę tego mniej "przyzwoitego" zachowania, ja osobiście wolę takie mniej grzeczne podnoszenia, niż gdyby Tessa miała się ocierać o Scotta. :lol:
Obejrzałam ponownie programy Piper i Poula. SD mi się nawet podoba, tzn. jego pierwsza część. To jest ok, potem już udziwniają. Jak pisałam wcześniej, nie przepadam za tańcami latynoskimi, nie podoba mi się ten styl, te stroje, stylizacje, nie lubię panów o typowej urodzie południowca. Ale jak już mamy to latino, to przyjmuję je z całym dobrodziejstwem inwentarza. I chyba jednak wolę latino jako latino, a nie wariacje na temat. Piper i Paul chyba za bardzo wzieli sobie do serca to, że u nich zawsze musi być inaczej. I w takim udziwnianiu niekoniecznie to się sprawdza. FD tej pary też na razie nie kupuję w 100%. Jest inaczej

niż co roku. Na razie muszę się przyzwyczaić, myślę, że im dalej w sezon tym będzie lepiej.
Muszę ponadrabiać jeszcze solistki.
Edit:
Program Megan i Ericka nie leży mi. Nie wiem dlaczego ich jazda mnie nie przekonuje. Po raz pierwszy za to podoba mi się program Vanessy i Morgana. Mimo, że para też raczej z tych skocznych a nie romantycznych to się fajnie w tej konwencji odnaleźli. Szału nie ma, ale dla oka przyjemnie
Oglądając Javiego - oba programy - miałam wrażenie, ze to już było. I rytmy i muzyka i choreografia i w sumie kostium z sp tez :-? Ale FD fajni się ogląda.