O łyżwiarstwie - ludzie i wydarzenia
Moderatorzy: yenny, Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
Niestety nie oglądam ichniego TzG, ale w drodzie do pracy odpalam sobie filmiki z tegorocznych STars on Ice by Scott Hamilton. I jestem zachwycona.
Wśród wykonawców głownie Kanadyjczycy - Tessa i Scott, Kaitlyn i Andrew, Megan i Erick, Gabrielle, Kaetlyn i Gabrielle, Patrick, Elvis Stojko i Jeffrey Buttle, ale jest i Javi i Oczywiście większość filmików pokazuje Tessę i Scotta, ale pokazy grupowe mnie powalają. Bardzo, ale to bardzo podoba mi się "shape of you" w wykonaniu Tessy i Scotta, Kaitlyn i Andrew oraz Megan i Ericka. I powiem Wam, że jestem mega zachwycona tym jak w tym pokazie tańczy Erick. Po prostu :s: Szczerze - Guliame może się przy nim schować. :00: Żal, że podczas kariery nie dane mu było pokazać się z tej strony.
Wśród wykonawców głownie Kanadyjczycy - Tessa i Scott, Kaitlyn i Andrew, Megan i Erick, Gabrielle, Kaetlyn i Gabrielle, Patrick, Elvis Stojko i Jeffrey Buttle, ale jest i Javi i Oczywiście większość filmików pokazuje Tessę i Scotta, ale pokazy grupowe mnie powalają. Bardzo, ale to bardzo podoba mi się "shape of you" w wykonaniu Tessy i Scotta, Kaitlyn i Andrew oraz Megan i Ericka. I powiem Wam, że jestem mega zachwycona tym jak w tym pokazie tańczy Erick. Po prostu :s: Szczerze - Guliame może się przy nim schować. :00: Żal, że podczas kariery nie dane mu było pokazać się z tej strony.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Jestem zupelnie nie w temacie wszelakich tancow z rozgwiazdami (zyje pod kamieniem i nie mam tv), obejrzalam sobie Adama i Mirai i jestem gleboko zawiedziona - tyle szumu, tyle mizdrzenia sie, tyle "dramy", a w efekcie mniej niz minuta dreptania w miejscu? Emocje jak na grzybach :tired:
Zadnych szolow z tego roku jeszcze nie widzialam, widze ze mnie duzo omija i koniecznie musze ponadrabiac!
Zadnych szolow z tego roku jeszcze nie widzialam, widze ze mnie duzo omija i koniecznie musze ponadrabiac!
Efforts will lie, but will never be in vain.
E, no dziewczęta, na grzybach jest masa emocji - uwielbiam swoją drogą :D grzybobranie.
A szoły oglądam na yt, rano, o piekielnej godzinie 5,35 wsiadam do busa i jadę do pracy niemal godzinę, więc oglądam co się da, bo to jedyny czas, kiedy mogę poświęcić na oglądanie czegokolwiek.
A szoły oglądam na yt, rano, o piekielnej godzinie 5,35 wsiadam do busa i jadę do pracy niemal godzinę, więc oglądam co się da, bo to jedyny czas, kiedy mogę poświęcić na oglądanie czegokolwiek.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
[font=Times New Roman]UWIELBIAM chodzić na grzybyholloko pisze:Jestem zupelnie nie w temacie wszelakich tancow z rozgwiazdami (zyje pod kamieniem i nie mam tv), obejrzalam sobie Adama i Mirai i jestem gleboko zawiedziona - tyle szumu, tyle mizdrzenia sie, tyle "dramy", a w efekcie mniej niz minuta dreptania w miejscu? Emocje jak na grzybach :tired:
Niestety - tańce krótkie - kiedyś były dłuższe, ale teraz sami się gonią i jest kiepsko z czasem. Ten sezon, to już w ogóle koszmar. Zamiast 10 tygodni są tylko 4, więc wielu fanów jest niezadowolonych.[/font]
[ Dodano: 2018-05-10, 22:02 ]
[font=Times New Roman]Ma ktoś z Was moje jakieś informacje o tym, kto jeszcze będzie w Polsce na Stars on Ice?yenny pisze:Niestety nie oglądam ichniego TzG, ale w drodzie do pracy odpalam sobie filmiki z tegorocznych STars on Ice by Scott Hamilton. I jestem zachwycona.
Wiem tylko, że mają być: Jeffrey Buttle, Ekaterina Gordeeva, Meryl Davis & Charlie White.
Póki co, skład nie zachęca mnie do wydania dużych pieniędzy na drogie bilety.
Wybiera się na to wydarzenie ktoś z forum?[/font]
- LittleLotte
- Kontakt:
Bóg jeden wie, kto tam będzie jeździł na łyżwach, jako że opis wydarzenia koncentruje się na fakcie, że ZAŚPIEWA ANNA KARWAN. No niesamowite. Wow po prostu. A kto tam będzie jeździł na łyżwach w łyżwiarskim show - kogo to a ogóle obchodzi?
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
Nathalie Pechalat i Jean Dujardin wzięli wczoraj ślub: https://www.closermag.fr/people/photos- ... age-814895
Gratulacje dla pary młodej! Ja już myślałam, że będą jedną z tych par, co mają trójkę dzieci, ale wciąż bez ślubu.
Gratulacje dla pary młodej! Ja już myślałam, że będą jedną z tych par, co mają trójkę dzieci, ale wciąż bez ślubu.
Denis Ten nie żyje...
[font=Times New Roman]Denis Ten nie żyje.
Został zabity nożem przez złodziei, którzy usiłowali ukraść lusterka z jego auta.
Zmarł w szpitalu w wyniku zadanych ran.
Żyjemy w okropnym świecie.
https://www.bbc.com/sport/winter-sports/44887051[/font]
Został zabity nożem przez złodziei, którzy usiłowali ukraść lusterka z jego auta.
Zmarł w szpitalu w wyniku zadanych ran.
Żyjemy w okropnym świecie.
https://www.bbc.com/sport/winter-sports/44887051[/font]
- LittleLotte
- Kontakt:
A złapali ich??? Mam nadzieję, że z pierdla nie wyją za życia chociaż to i tak za mało.
https://sport.onet.pl/zimowe/lyzwiarstw ... na/4jmzlwx
https://sport.onet.pl/zimowe/lyzwiarstw ... na/4jmzlwx