O łyżwiarstwie - ludzie i wydarzenia

Co nam w duszy gra czy tam po lodzie jeździ ...

Moderatorzy: yenny, Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice

Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Post autor: yenny »

Niestety nie oglądam ichniego TzG, ale w drodzie do pracy odpalam sobie filmiki z tegorocznych STars on Ice by Scott Hamilton. I jestem zachwycona.
Wśród wykonawców głownie Kanadyjczycy - Tessa i Scott, Kaitlyn i Andrew, Megan i Erick, Gabrielle, Kaetlyn i Gabrielle, Patrick, Elvis Stojko i Jeffrey Buttle, ale jest i Javi i Oczywiście większość filmików pokazuje Tessę i Scotta, ale pokazy grupowe mnie powalają. Bardzo, ale to bardzo podoba mi się "shape of you" w wykonaniu Tessy i Scotta, Kaitlyn i Andrew oraz Megan i Ericka. I powiem Wam, że jestem mega zachwycona tym jak w tym pokazie tańczy Erick. Po prostu :s: Szczerze - Guliame może się przy nim schować. :00: Żal, że podczas kariery nie dane mu było pokazać się z tej strony.

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem ;).
Awatar użytkownika
holloko
Kontakt:

Post autor: holloko »

Jestem zupelnie nie w temacie wszelakich tancow z rozgwiazdami (zyje pod kamieniem i nie mam tv), obejrzalam sobie Adama i Mirai i jestem gleboko zawiedziona - tyle szumu, tyle mizdrzenia sie, tyle "dramy", a w efekcie mniej niz minuta dreptania w miejscu? Emocje jak na grzybach :tired:

Zadnych szolow z tego roku jeszcze nie widzialam, widze ze mnie duzo omija i koniecznie musze ponadrabiac!

Efforts will lie, but will never be in vain.
Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

E, no dziewczęta, na grzybach jest masa emocji - uwielbiam swoją drogą :D grzybobranie.

A szoły oglądam na yt, rano, o piekielnej godzinie 5,35 wsiadam do busa i jadę do pracy niemal godzinę, więc oglądam co się da, bo to jedyny czas, kiedy mogę poświęcić na oglądanie czegokolwiek.

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem ;).
Awatar użytkownika
Snowflake

Post autor: Snowflake »

holloko pisze:Jestem zupelnie nie w temacie wszelakich tancow z rozgwiazdami (zyje pod kamieniem i nie mam tv), obejrzalam sobie Adama i Mirai i jestem gleboko zawiedziona - tyle szumu, tyle mizdrzenia sie, tyle "dramy", a w efekcie mniej niz minuta dreptania w miejscu? Emocje jak na grzybach :tired:

Zadnych szolow z tego roku jeszcze nie widzialam, widze ze mnie duzo omija i koniecznie musze ponadrabiac!
[font=Times New Roman]UWIELBIAM chodzić na grzyby :-)
Niestety - tańce krótkie - kiedyś były dłuższe, ale teraz sami się gonią i jest kiepsko z czasem. Ten sezon, to już w ogóle koszmar. Zamiast 10 tygodni są tylko 4, więc wielu fanów jest niezadowolonych.[/font]

[ Dodano: 2018-05-10, 22:02 ]
yenny pisze:Niestety nie oglądam ichniego TzG, ale w drodzie do pracy odpalam sobie filmiki z tegorocznych STars on Ice by Scott Hamilton. I jestem zachwycona.
Wśród wykonawców głownie Kanadyjczycy - Tessa i Scott, Kaitlyn i Andrew, Megan i Erick, Gabrielle, Kaetlyn i Gabrielle, Patrick, Elvis Stojko i Jeffrey Buttle, ale jest i Javi i Oczywiście większość filmików pokazuje Tessę i Scotta, ale pokazy grupowe mnie powalają. Bardzo, ale to bardzo podoba mi się "shape of you" w wykonaniu Tessy i Scotta, Kaitlyn i Andrew oraz Megan i Ericka. I powiem Wam, że jestem mega zachwycona tym jak w tym pokazie tańczy Erick. Po prostu :s: Szczerze - Guliame może się przy nim schować. :00: Żal, że podczas kariery nie dane mu było pokazać się z tej strony.
[font=Times New Roman]Ma ktoś z Was moje jakieś informacje o tym, kto jeszcze będzie w Polsce na Stars on Ice?
Wiem tylko, że mają być: Jeffrey Buttle, Ekaterina Gordeeva, Meryl Davis & Charlie White.
Póki co, skład nie zachęca mnie do wydania dużych pieniędzy na drogie bilety.
Wybiera się na to wydarzenie ktoś z forum?[/font]

Awatar użytkownika
Hortensja

Post autor: Hortensja »

Tez uwielbiam chodzic na grzyby i nigdy nie moglam zrozumiec skad powstalo to powiedzenie- ten kto to powiedzial nigdy chyba na grzybobraniu nie byl! :lol:

"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
Awatar użytkownika
LittleLotte
Kontakt:

Post autor: LittleLotte »

Bóg jeden wie, kto tam będzie jeździł na łyżwach, jako że opis wydarzenia koncentruje się na fakcie, że ZAŚPIEWA ANNA KARWAN. No niesamowite. Wow po prostu. A kto tam będzie jeździł na łyżwach w łyżwiarskim show - kogo to a ogóle obchodzi?

Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
Kathiea
Kontakt:

Post autor: Kathiea »

Nathalie Pechalat i Jean Dujardin wzięli wczoraj ślub: https://www.closermag.fr/people/photos- ... age-814895

Gratulacje dla pary młodej! Ja już myślałam, że będą jedną z tych par, co mają trójkę dzieci, ale wciąż bez ślubu.

Awatar użytkownika
Snowflake

Denis Ten nie żyje...

Post autor: Snowflake »

[font=Times New Roman]Denis Ten nie żyje.
Został zabity nożem przez złodziei, którzy usiłowali ukraść lusterka z jego auta.
Zmarł w szpitalu w wyniku zadanych ran.
Żyjemy w okropnym świecie.

https://www.bbc.com/sport/winter-sports/44887051[/font]

Awatar użytkownika
LittleLotte
Kontakt:

Post autor: LittleLotte »

To były pierwsze "newsy", którymi zaatakował mnie dzisiaj Instagram. Spoczywaj w pokoju, Denis. Co za ogromna strata.

Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Jestem w szoku. Spoczywaj w pokoju Denis [`] [`] [`] [`] [`] [`][`] [`] [`] [`] [`][`] [`] [`] [`] [`][`] [`] [`] [`] [`][`] [`] [`] [`] :(

joasia

Post autor: joasia »

Jak szkoda chłopaka - 25 lat kwiecie wieku! To okropne, niestety na terenie byłego ZSRR takie wypadki są na porządku dziennym.W podobny sposób zginęło wielu ludzi, także sportowców. Okropne! Niech odpoczywa w pokoju.

joasia
kasik8222

Post autor: kasik8222 »

Nie wierzę...

Awatar użytkownika
holloko
Kontakt:

Post autor: holloko »

Jestem zdruzgotana. Jeden z moich ulubionych zawodników, a poza tym wszechstronnie utalentowany, niesamowicie kreatywny i zaangażowany człowiek. Miał tyle do zrobienia...

Efforts will lie, but will never be in vain.
Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Taka śmierć jest najgorsza, bo najbardziej bezsensowna, niezrozumiała i bolesna. :(

kasik8222

Post autor: kasik8222 »

A złapali ich??? Mam nadzieję, że z pierdla nie wyją za życia chociaż to i tak za mało.
https://sport.onet.pl/zimowe/lyzwiarstw ... na/4jmzlwx

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Ogólnie o łyżwiarstwie”