LP Tarasova/Morozov
LP Astakhova/Rogonov
Chciałabym zobaczyć Tanię i Maxa w tym programie

Moderatorzy: Hortensja, LittleLotte, Kathiea
Dzięki, z jakiegoś powodu na tablecie miałam oznaczone jako "film niedostępny", na laptopie odtwarza się normalnie.Leonova LP
Ale własny styl nie zakłada, że trzeba siebie kopiować sezon w sezon. Ja serio bardzo lubię Lizę, ale ona naprawdę bardzo potrzebuje dobrego choreografa. Żaden wybitny tancerz nie pokazuje w kółko tego samego.Stroje te same, ruchy rak te same... Z drugiej strony rozumiem, ze ma swoj styl.
Ano, trzeba...B/S- Ona nadal sie gnie w pol, a co do programow.... postawili na klasyke, no na razie nie mam za wiele do powiedzenia, walc jak to walc, trzeba naprawde byc kims zeby jeszcze wyciagnac cos z maskarady
Po zeszłorocznej Carmen, która nie podobała mi się zupełnie, ich SD to bardzo miłe zaskoczenie - ciekawa muzyka (szczególnie jak na walc :P), energia i kilka ciekawych elementów choreograficznych. Podnoszenie też mnie nie przekonuje, takie nie przypiął ni przyłatał w tym programie.I/Z- czekam na wystep juz dopracowany w szczegolach i w strojach, ale jest niezle, zarowno SD jak i FD, mam nadzieje, ze beda blyszczec w tym sezonie.
A tu jest jakiś pomysł? Bo jak ich lubię, tak sensu tu nie widziałamS/B- no ich pomyslu na SD to znowu tez nie rozumiem.
T/M- widzialam tylko krotki, podoba mi sie wybor tematu, zreszta po tym co prezentowali w zeszlym roku gorzej byc nie moglo :P , ale zgadzam sie, ze program pusty, poza sekwencja krokow reszta elementow zupelnie w przypadkowych miejscach.
Moje też, pocieszam się marnym nagłośnieniem... :Dwszystko fajnie, ale ten pierwszy fragment muzyczny tak bardzo rani me uszy...
Mnie się ona w ogóle niespecjalnie podoba, ale zeszłoroczny SP miała moim zdaniem znacznie ładniejszy. Gibka jest, ma dobrą prędkość, niezłe skoki, ale ciągle wolę Sakhanovich :P Jest dość kanciasta, a ten krótki chyba nieco zbyt poważny.Evgenia- ja to bardzo nie lubie trzcin na lodzie. Te wszystkie dlugie i sztywne przewaznie konczyny bardzo mi przeszkadzaja. A jeszcze w tych testach ona ma te getry na lyzwach, co po prostu nie pozwala mi sie skupic na niczym innym tylko na tych kopytkach. Dziewczyna ma potencjal, ale jak na razie troche jest jeszcze pokraczna, brakuje mi plynnosci i predkosci.