zaczynamy sezon 2024/2025 - plotki i nowinki

jak w tytule
Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

zaczynamy sezon 2024/2025 - plotki i nowinki

Post autor: yenny »

Niestety nie za wiele jeszcze widziałam, na pierwszy ogień poszli panowie. Ilia faktycznie wystrzelił w kosmos, nie wszystko się udało, ale i tak to co pokazał to było coś niesamowitego i na pewno w historii łf już jest. Jednak czegoś mi w nim brakuje. Jest o wiele lepszy niż Nathan, to nie ulega wątpliwości, mimo mega trudnych skoków nie ma programie pustych momentów i długich najazdów, ale artystycznie na kolana mnie nie powala. Owszem, podoba mi się bardzo, ale nie mam ciar jak jedzie, nie jest dla mnie Yagsem ani też Yuzu. Genialny łyżwiarz, zgadzam się, ale nie kocham go bez pamięci ;-)
Mikhaił -z nim mam problem. Jest dobry, ma niezły sezon, rozwija się z zawodów na zawody, ale i w nim jest coś co nie do końca mi lezy. A już zestawienie muzyki w dowolnym to jest dla mnie mega niestrawne i przykrywa sporo tego co jest w programie dobre. Niemniej brawo za udany program, mocne nerwy itd.
Yuma, och Yuma, lubię go od czasu gdy zobaczyłam go lata temu na GP juniorów bodajże w Gdańsku, był taki malusi, ale skoczny, Yuma - Guma, jak piłeczka odbijał się od lodu. No i ma potencjał, ale FP mu nie wyszedł i na podium znalazł się fuksem, bo przetasowania u panów były spore. Yuma, Adam, Kevin, Yunghwan, Jason - miejsca 2-10 albo 4-12, albo Andrew 8-23 więc tak to się skończyło. łut szczęścia.
Miło było zobaczyć Kevina w niezłej formie, Jasona, który ma to "coś" artystycznego i szkoda, że skakać nie umie ;-)

Jutro biorę się za tańce. :)

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem ;).
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Sezon 2024/2025”