Równie dobrze mogą dać złoto na pożegnanie. W sumie to nic nie jest potwierdzone. Może się okaże, że wszyscy się mylimy.Poice pisze:Ta informacja zabiła szanse I/K na złoto. Nie wierzę w to, że sędziowie przepchnął złoto dla pary, która po MŚ się rozstaje.
O łyżwiarstwie - ludzie i wydarzenia
Moderatorzy: yenny, Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
Aż z ciekawości weszłam teraz na GS i ktoś tam jeszcze napisał, że może Elena rozstała się Morozovem. Miki Ando rozstanie z nim też namieszało w karierze. On oznacza kłopoty a baby bywają jednak naiwne. Niektóre muszą się same przekonać. Niezależnie od powodu współczuję tej młodej dziewczynie. Ma przerąbane. Poniekąd na własne życzenie... Niedługo wszystko się wyjaśni, dziennikarze i fani nie odpuszczą, będą drążyć. Ktoś może "puścić farbę" przed końcem MŚ.
Nie ma bata. Ciąża, rozstanie Eleny z Nikolaiem, ewentualnie choroba/kontuzja. Ciężko będzie mi zrozumieć jeżeli powodem będzie zwykłe wypalenie, oni dopiero się rozkręcają, ale może Elenie wystarczy brąz i złoto (drużynowe na ZIO). Może to kolejny przypadek rosyjskiego łyżwiarza/łyżwiarki który po prostu musi założyć rodzinę ledwo po osiągnięciu pełnoletności (znamy kilka takich przykładów). Rosjanom bardzo się śpieszy pod tym względem.
A żeby tylko karierę jej zniszczył to jeszcze pół biedy...olcia pisze:Jak tak teraz o tym myślę to ta ciąża jest naprawdę bardzo prawdopodobna. Jeśli to się potwierdzi Elenę będzie można zapisać na długiej liście łyżwiarek którym Morozov zniszczył karierę, ale cóż każdy jest kowalem własnego losu...
kasik już nawet pisać nie chciałam, w każdym razie raczej wszyscy spodziewali się tego rodzaju obrotu wydarzeń, ciekawe kiedy wymieni ją na nowszy model, och że te baby takie naiwne są przecież wszyscy wiedzą co to za typ, a dziewczyny jedna za druga się do niego w kolejce ustawiają. Aż dziękuję mu że te lata temu podjął taką a nie inna decyzję i wybrał Miki a nie Mao.
Ja myślę, że może te wszystkie młodsze od niego dziewczyny mają jakieś braki emocjonalne. Szukają drugiego ojca czy coś. Tak sie bawię w domorosłego psychologa. Żeby się w kolejce ustawiać do bycia Panią Morozov numer 4 (a liczę tylko te "oficjalne", nawet jeżeli Navka była tylko "dla papierów" ) to trzeba mieć coś z deklem .
A może zwyczajnie Elena nie chce pracować z Nikitą? Tylko dlaczego w takim razie Morozov chce trenować Nikitę z nową partnerką a nie Elenę?
A może zwyczajnie Elena nie chce pracować z Nikitą? Tylko dlaczego w takim razie Morozov chce trenować Nikitę z nową partnerką a nie Elenę?
Liczba małżeństw 3;2 dla Morozova (a kto powiedził, że to jego ostatnie słowo). W romansach Nikolai bije Sashę o parę długości . W sumie Vassiliev też z tych "niegrzecznych". Czytałam wywiad z nim, lada chwila zostanie ojcem, nie ma to jak ojcostwo w tym wieku Może będą się z Morozovem wymieniać doświadczeniami .
Patrzcie, mało kto pisze o wynikach tych MŚ
Patrzcie, mało kto pisze o wynikach tych MŚ