Jeśli chodzi o T&D pewnie nie jestem do końca obiektywna, ale wydaje mi się, że książka jest warta przeczytania. Nawet wydaje mi się, że będzie ona szczególnie interesująca dla osób, które tak dużo o T&D nie wiedzą. Ja np. przeczytałam/słyszałam dziesiątki wywiadów z nimi, czytałam autobiografię sprzed 20 lat, czy też biografię sprzed 30 lat autorstwa Johna Hennessy, zatem dla mnie w książce niewiele było nowych informacji. Niemniej czytało mi się z przyjemnością. Czy dużo jest na temat łyżwiarstwa? Hmm, zależy co przez to rozumiesz. Oczywiście łyżwiarstwo jest istotną częścią książki, bo jakże by inaczej, ale ale jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć szczegółów na temat powstawania poszczególnych programów (amatorskich) czy też poszczególnych występów na mistrzostwach Wielkiej Brytanii, Europy czy też świata, to polecałabym książkę Johna Hennessy na temat T&D sprzed 30 lat. W tej najnowszej książce takich informacji nie znajdziemy wiele.
Poniższy link zawiera spis treści (dający chyba mniej więcej pogląd, co zawiera książka), a także pierwszy rozdział, poświęcony wczesnemu dzieciństwu Jayne i Chrisa.
http://issuu.com/simonschusteruk/docs/chapter_1_t_d