Łyżwiarze jako dzieci
Moderatorzy: yenny, Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
Meryl teraz wygląda lepiej niż jako dziecko/nastolatka, Tessa zresztą też.
Ale slodkie z nich dzieciaki były - po uśmiechach widać, że łyżwiarstwo sprawiało im przyjemność.
A poza tym chciałam zauważyć, ze Charlie przypomina mi Finna Jonesa, czyli serialowego Lorasa Tyrella z Gry o tron.
Ale slodkie z nich dzieciaki były - po uśmiechach widać, że łyżwiarstwo sprawiało im przyjemność.
A poza tym chciałam zauważyć, ze Charlie przypomina mi Finna Jonesa, czyli serialowego Lorasa Tyrella z Gry o tron.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
- LittleLotte
- Kontakt:
Chyba jestem mało kumata, ale nie bardzo.poznajecie pana w środku?
Temat mi się podoba, więc postanowiłam zaryzykować. Z góry uprzedzam, że jestem absolutnie ainformatycznym stworzeniem :20: więc wybaczcie możliwe skutki.
No i znalazłam malutą Elenę Ilinykh:
Caroliny ciąg dalszy:
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
- LittleLotte
- Kontakt:
Tatiany czapka tak jakoś kojarzy mi się z poprzednim ustrojem:D.Co dwa maluchy to nie jeden
Właśnie sprawdziłam datę urodzenia Tani. Na czasy Związku Radzieckiego się załapała, a wtedy takie czapki chyba modne były
Last edited by ivi 10 lat temu, edited 2 times in total.
9- lenia Elena WOW, dziwnie się ją ogląda wykonującą skoki wiedząc co nastąpi w późniejszych latach , ale tak to działa. Jeżeli do pewnego wieku nie masz opaanowanego konkretnego zestawu skoków to lądujesz w parach sportowych lub tanecznych. Kiedyś Dorota mówiła, że przekwalifikowali się z Mariuszem na pary, bo będąc wczesnymi nastolatkami wykonywali tylko podwójne skoki.
A Elena już w wieku 9-lat była divą pełną gębą :mrgreen:
A Elena już w wieku 9-lat była divą pełną gębą :mrgreen:
Jakoś nie wierzę. Zależy co się dokładnie kryje pod tym stwierdzeniem. Każdy zapytany łyżwiarz odpowie, że 6 lat to już dość późno na początek nauki jazdy na łyżwach. W wieku 12 lat nie uczysz się utrzymywania równowagi, ale masz już opanowane podstawowe skoki (niekoniecznie potrójne).ivi pisze:A podobno Weir zaczął uprawiać łyżwiarstwo dopiero w wieku 12 lat.
Na Goldenskate jest wątek "How many years to make an Olympic level skater?" i o tym wspominają.Jakoś nie wierzę. Zależy co się dokładnie kryje pod tym stwierdzeniem. Każdy zapytany łyżwiarz odpowie, że 6 lat to już dość późno na początek nauki jazdy na łyżwach. W wieku 12 lat nie uczysz się utrzymywania równowagi, ale masz już opanowane podstawowe skoki (niekoniecznie potrójne).
- LittleLotte
- Kontakt:
- zdaje się, że Kasia wrzuciła LP.
- 13-letni Plush :02:
- 14-letni Plush
- 10-letni (albo nawet 9-letni) Yuzuru w novice
- 16-letnia Aliona
- malutka Yuna :00:
- 13-letnia Mao Asada, jej SP...
- ...i LP
- 15-letni Daisuke
- 13-letni Plush :02:
- 14-letni Plush
- 10-letni (albo nawet 9-letni) Yuzuru w novice
- 16-letnia Aliona
- malutka Yuna :00:
- 13-letnia Mao Asada, jej SP...
- ...i LP
- 15-letni Daisuke
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)