Meryl teraz wygląda lepiej niż jako dziecko/nastolatka, Tessa zresztą też.
Ale slodkie z nich dzieciaki były - po uśmiechach widać, że łyżwiarstwo sprawiało im przyjemność.
A poza tym chciałam zauważyć, ze Charlie przypomina mi Finna Jonesa, czyli serialowego Lorasa Tyrella z Gry o tron.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Temat mi się podoba, więc postanowiłam zaryzykować. Z góry uprzedzam, że jestem absolutnie ainformatycznym stworzeniem :20: więc wybaczcie możliwe skutki.
No i znalazłam malutą Elenę Ilinykh:
Caroliny ciąg dalszy:
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
Tatiany czapka tak jakoś kojarzy mi się z poprzednim ustrojem:D.
Właśnie sprawdziłam datę urodzenia Tani. Na czasy Związku Radzieckiego się załapała, a wtedy takie czapki chyba modne były
Last edited by ivi11 lat temu, edited 2 times in total.
9- lenia Elena WOW, dziwnie się ją ogląda wykonującą skoki wiedząc co nastąpi w późniejszych latach , ale tak to działa. Jeżeli do pewnego wieku nie masz opaanowanego konkretnego zestawu skoków to lądujesz w parach sportowych lub tanecznych. Kiedyś Dorota mówiła, że przekwalifikowali się z Mariuszem na pary, bo będąc wczesnymi nastolatkami wykonywali tylko podwójne skoki.
A Elena już w wieku 9-lat była divą pełną gębą :mrgreen:
Tatiany czapka tak jakoś kojarzy mi się z poprzednim ustrojem:D.
Właśnie sprawdziłam datę urodzenia Tani. Na czasy Związku Radzickiego się załapała, a wtedy takie czapki chyba modne były
ivi pisze:A podobno Weir zaczął uprawiać łyżwiarstwo dopiero w wieku 12 lat.
Jakoś nie wierzę. Zależy co się dokładnie kryje pod tym stwierdzeniem. Każdy zapytany łyżwiarz odpowie, że 6 lat to już dość późno na początek nauki jazdy na łyżwach. W wieku 12 lat nie uczysz się utrzymywania równowagi, ale masz już opanowane podstawowe skoki (niekoniecznie potrójne).
Jakoś nie wierzę. Zależy co się dokładnie kryje pod tym stwierdzeniem. Każdy zapytany łyżwiarz odpowie, że 6 lat to już dość późno na początek nauki jazdy na łyżwach. W wieku 12 lat nie uczysz się utrzymywania równowagi, ale masz już opanowane podstawowe skoki (niekoniecznie potrójne).
Na Goldenskate jest wątek "How many years to make an Olympic level skater?" i o tym wspominają.