No, to były tańce. Marie-France i Patrice (no i Roman teraz też) wyrastają na kolejny duet trenerski, do którego pary będą się dobijać. 3 w pierwszej 10 i to z takim awansem no i zwycięska para też :shock: No dzieje się w sezonie poolimpijskim, oj dzieje
Co to dużo mówić, Francuzi byli CUDOWNI :00:
Duńczycy zauroczyli mnie tym programem już na początku sezonu, ja w przeciwieństwie do Ciebie Haley uwielbiam programy do Sinatry
Zgadzam się, że partnerka ma grację, pięknie się porusza i trudno na nią nie patrzeć. Ona przypomina mi trochę Emily Samuelson. Hiszpanie również byli wspaniali.
FD Włochów spodobał mi się już na początku sezonu, mimo, że był jeszcze niedopracowany, no ale dzisiaj dali czadu, jak dla mnie super
Choć ja na ich miejscu zakończyłabym już karierę i też się zastanawiam, czemu to jeszcze ciągną.
Lord of the Dance mi się nie podobało (choć tempo robiło wrażenie) podobnie jak Słowacy. Szkoda tej wpadki u Eleny i Ruslana, zaczęli program z impetem i tak czułam, że zaraz coś się zdarzy.
Aha, no i Aleksandra i Ivan - bardzo obiecujący są. Tylko żeby nie przeginali z wyciągniętą nogą Aleksandry w każdej pozycji, ja wiem, jest rozciągnięta, ma piękne nogi ale zaraz przypomina mi się rozkraczona na każdym kroku Jana. Co za dużo to niezdrowo.
Tak, Francuzi byli CUDOWNI :25:
A Marie-France wygląda super, Patrice zresztą też.