Nadrobiłam LP najlepszych. Kolejność na podium jak najbardziej odpowiednia, ale Ten dostał bardzo szczodre GOE, bo kilka lądowań było niechlujnych i nie powinien dostawać za nie +GOE. Do tego otrzymał bonusowe PCS za popularność w Korei (występuje regularnie w show Yuny, a także jest wnukiem znanego bohatera wojennego Korei). Gdy skoki mu leżą to są dobrej jakości, ale sam program dalej do mnie nie przemawia. Nie podoba mi się cięcie muzyki oraz bardzo ,,leniwe ramiona". Dopiero w sekwencji kroków się obudził i zaczął interpretować muzykę - sama sekwencja rewelacyjna. Ciekawe czy był to tradycyjny jednosezonowy szczyt formy, czy jednak uda mu się (nawet częściowo) powtórzyć takie przejazdy na MŚ. Farris ma przedramatyzowany LP, bardzo smętny ten program, choć jest chyba najlepszym Amerykaninem, jeżeli chodzi o jakość skoków. Ma pięknego 3A, a i pozostałe skoki są przyjazne dla oka - dobra pozycja w powietrzu, szybka rotacja, utrzymane pozycje przy lądowaniu. Było kilka niedbałych lądowań, ale ogólnie dobrze się go ogląda. Mam nadzieję, że na MŚ doda 4T do SP. Cieszy mnie dobra forma Han Yan'a, ale dalej nie mogę znieść jego wyrazu twarzy w trakcie programu....Wiem, że niewiele może z tym zrobić, bo po prostu tak ma, ale...zawsze wydaje mi się być znudzony programem i ja sama też się nudzę. Szkoda Shomy, ale przy wszelkich jego zaletach - nie przeskoczy ograniczeń fizycznych. Chcę się mylić, lecz nie wróżę świetlanej przyszłości ani jemu ani Satoko

:roll: Zaskoczył mnie Murakami - dalej za nim nieszczególnie przepadam, ale liczę na jego dobre starty w przyszłym sezonie - może będzie taką niespodzianką jak Machida

Mura znowu poniżej oczekiwań. Lubię jego Upiora, ale wciąż to skoki determinują odbiór tego programu.