Ale jakos... Joey w Przyjaciolach kiedys tlumaczyl jak to gdy jest chemia poza scena to nie ma jej na scenie, bo napiecie znika. I dla mnie to dosc dobrze opisuje duzo jezdzacych ze soba par i Sin/Katsy tez. Jakkolwiek by ladni nie byli :D
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
Hortensja, ja juz to pisałam, że z Eleną Nikita był cudny, oni się nawzajem uzupełniali, z Vicki już mi tak się nie podoba, jak go widzę to się zastanawiam co ja w nim widziałam Dla mnie w ich jeździe chemii nie ma za grosz.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Dla mnie Nikita, cokolwiek by nie mówić, ale jest wybitnie utalentowany i idealnie potrafi oddać charakter muzyki. Vika... Zoueva powiedziała o niej, że jest "czysta", i do mnie ten ich "miks" - teatralnego partnera i zwiewnej partnerki - bardzo przemawia. Chemii jest więcej z każdym sezonem, współpracy i harmonii też, więc może warto trochę poczekać.
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
Hortensja pisze:Ale jakos... Joey w Przyjaciolach kiedys tlumaczyl jak to gdy jest chemia poza scena to nie ma jej na scenie, bo napiecie znika. I dla mnie to dosc dobrze opisuje duzo jezdzacych ze soba par i Sin/Katsy tez. Jakkolwiek by ladni nie byli :D
Ee tam, do mnie to nie trafia. Jak chemia jest, to jest. Volosozhar/Trankov na przykład. Albo z wcześniejszych Drobiazko/Vanagas. Chemia od tych par kipiała i na lodzie, i poza nim.
Czasem pary, które są w życiu prywatnym tylko przyjaciółmi mają większą chemię niż Nikita z Viką. Na przykład VM. Albo DW. Albo chociażby Valentina z Hotarkiem.
"Perfection is not just about control. It's also about letting go."
yenny pisze:Hortensja, ja juz to pisałam, że z Eleną Nikita był cudny, oni się nawzajem uzupełniali, z Vicki już mi tak się nie podoba, jak go widzę to się zastanawiam co ja w nim widziałam Dla mnie w ich jeździe chemii nie ma za grosz.
Już więcej chemii na lodzie mają Stepanowa z Bukinem tak na moje oko - naprawdę widać w ich występach, że siebie lubią i że wspólny występ sprawia im przyjemność. Ludzie strasznie krytykują Aleksandrę, ale ja uważam, że jest dobrą łyżwiarką
Niestety, ale nie widzę dużych sukcesów w przyszłości dla Ilinykh / Zhiganshin czy Sinitsina / Katsalapov
[ Dodano: 2017-01-30, 11:32 ]
Rob pisze:Paul Poirier na bank jest gejem
Przeczucie, że wiedza? :mrgreen: Ja tam nigdy nie odniosłem tego wrażenia.
Kathiea pisze:Florent Amodio na pewno jest w związku z Sofią Gassoumi, która występowała kiedyś w parach tanecznych.
A ja przysięgłabym, że Florent jest gejem :P
O Tanith i Charliem wszyscy wiedzą, a Meryl jest chyba nadal z synem Zuevej, Fedorem Andreevem.
No i oczywiście John Kerr i Nadine Ahmed, którym tyle co urodził się synek Zayn
"Perfection is not just about control. It's also about letting go."
No, w sumie bardzo możliwe. Miki nie złożyła Javiemu życzeń urodzinowych na social media, a jak byli razem, to tak robiła. (Miki w ogóle dużo rzeczy wrzuca na social media) Więc albo jej się odwidziało, albo faktycznie się rozstali. Choć oficjalnie nic nie wiadomo.