Kostium fajny, jak do tej muzyki oczywiście.

Moderatorzy: Hortensja, LittleLotte, Kathiea
Niestety z tego co wiem to dopiero w połowie lipca ma być transmisja w tv....Na nagrania publiczności raczej nie ma co liczyć. Jedyna nadzieja w urywkach programu w jakiś wiadomościach :DTinalka pisze:A kawałek programu można gdzieś zobaczyć? Bo może ja ślepa jestem i inie widzę.![]()
Cieszy mnie to, bo Stephana i jego styl uwielbiam.LittleLotte pisze:Stephane Lambiel ma być nowym choreografem Lizy Tuktamyshevej :mrgreen:
Probuje sobie to wyobrazic, ale jakos srednio mi pasuje... no ale pozyjemy zobaczymy.LittleLotte pisze:Satoko Miyahara
SP: Fire Dance z Riverdance
Proszę - nowy LP Yuzuru: Yuzuru Hanyu Seimei Free Program full versionTinalka pisze:A kawałek programu można gdzieś zobaczyć? Bo może ja ślepa jestem i inie widzę.![]()
Ma być jeszcze część bardziej żywiołowa w sekwencji kroków. Muzyka jest cudowna, trzeba dorzucić trochę łączeń i popracować nad sekwencją choreograficzną. Jestem pewna, że w wersji ostatecznej zarówno kostium, jak i choreografia będą kapitalne.Tinalka pisze:Tak, widziałam go juz trzy dni temu na tumblerze. Cóż, trzy upadki, trzeba jeszcze popracować. Ale za to przepiękna muzyka. Jak będzie czysto pojechany to drżyjcie narody. :mrgreen: