Transmisje TV
Moderatorzy: Hortensja, LittleLotte, Kathiea
Po niezbyt obszernej transmisji z NHK czeka nas miła niespodzianka dotycząca GPF! Zarówno Eurosport, jak i TVP Sport (tak dla odmiany nie pokażą tylko gali xD) szykują nam sporą dawkę łyżwiarstwa!
GPF
CZWARTEK 10.12.2015r.
Eurosport 2
19:45
ŁYŻWIARSTWO FIGUROWE: Grand Prix, Finał Grand Prix - Ceremonia otwarcia (45min) (!!!!!- chyba pierwszy raz pokażą NAWET ceremonię otwarcia!) LIVE
20:30
ŁYŻWIARSTWO FIGUROWE: Grand Prix, Finał Grand Prix - Pary sportowe, program krótki (60min)LIVE
21:30
ŁYŻWIARSTWO FIGUROWE: Grand Prix, Finał Grand Prix - Soliści, program krótki (60min)LIVE
PIĄTEK 11.12.2015r.
Eurosport 2
03:15
ŁYŻWIARSTWO FIGUROWE: Grand Prix, Finał Grand Prix - Soliści, program krótki (45min)
04:00
ŁYŻWIARSTWO FIGUROWE: Grand Prix, Finał Grand Prix - Pary sportowe, program krótki (60min)
TVP Sport
23:25-00:30
Łyżwiarstwo figurowe: Finał Grand Prix: program dowolny par sportowych
SOBOTA 12.12.2015r.
Eurosport 2
05:00
ŁYŻWIARSTWO FIGUROWE: Grand Prix, Finał Grand Prix - Taniec krótki (45min)
05:45
ŁYŻWIARSTWO FIGUROWE: Grand Prix, Finał Grand Prix - Pary, program dowolny (45min)
09:00
ŁYŻWIARSTWO FIGUROWE: Grand Prix, Finał Grand Prix - Pary, program dowolny (60min)
20:45
ŁYŻWIARSTWO FIGUROWE: Grand Prix, Finał Grand Prix - Soliści, program dowolny (90min)LIVE
22:15
ŁYŻWIARSTWO FIGUROWE: Grand Prix, Finał Grand Prix - Solistki, program dowolny (60min)
[s]TVP Sport
20:55-22:30
Łyżwiarstwo figurowe: Finał Grand Prix: program dowolny solistówLIVE
23:30-00:30
Łyżwiarstwo figurowe: Finał Grand Prix: program dowolny par tanecznych
00:30-1:25
Łyżwiarstwo figurowe: Finał Grand Prix: program dowolny solistek[/s]
NIEDZIELA 13.12.2015r.
TVP Sport
23:25-00:55
Łyżwiarstwo figurowe: Finał Grand Prix: pokazy mistrzów
GPF
CZWARTEK 10.12.2015r.
Eurosport 2
19:45
ŁYŻWIARSTWO FIGUROWE: Grand Prix, Finał Grand Prix - Ceremonia otwarcia (45min) (!!!!!- chyba pierwszy raz pokażą NAWET ceremonię otwarcia!) LIVE
20:30
ŁYŻWIARSTWO FIGUROWE: Grand Prix, Finał Grand Prix - Pary sportowe, program krótki (60min)LIVE
21:30
ŁYŻWIARSTWO FIGUROWE: Grand Prix, Finał Grand Prix - Soliści, program krótki (60min)LIVE
PIĄTEK 11.12.2015r.
Eurosport 2
03:15
ŁYŻWIARSTWO FIGUROWE: Grand Prix, Finał Grand Prix - Soliści, program krótki (45min)
04:00
ŁYŻWIARSTWO FIGUROWE: Grand Prix, Finał Grand Prix - Pary sportowe, program krótki (60min)
TVP Sport
23:25-00:30
Łyżwiarstwo figurowe: Finał Grand Prix: program dowolny par sportowych
SOBOTA 12.12.2015r.
Eurosport 2
05:00
ŁYŻWIARSTWO FIGUROWE: Grand Prix, Finał Grand Prix - Taniec krótki (45min)
05:45
ŁYŻWIARSTWO FIGUROWE: Grand Prix, Finał Grand Prix - Pary, program dowolny (45min)
09:00
ŁYŻWIARSTWO FIGUROWE: Grand Prix, Finał Grand Prix - Pary, program dowolny (60min)
20:45
ŁYŻWIARSTWO FIGUROWE: Grand Prix, Finał Grand Prix - Soliści, program dowolny (90min)LIVE
22:15
ŁYŻWIARSTWO FIGUROWE: Grand Prix, Finał Grand Prix - Solistki, program dowolny (60min)
[s]TVP Sport
20:55-22:30
Łyżwiarstwo figurowe: Finał Grand Prix: program dowolny solistówLIVE
23:30-00:30
Łyżwiarstwo figurowe: Finał Grand Prix: program dowolny par tanecznych
00:30-1:25
Łyżwiarstwo figurowe: Finał Grand Prix: program dowolny solistek[/s]
NIEDZIELA 13.12.2015r.
TVP Sport
23:25-00:55
Łyżwiarstwo figurowe: Finał Grand Prix: pokazy mistrzów
Last edited by Poice 9 lat temu, edited 2 times in total.
Ja również dałam radę nagrać wszystko - na całe szczęście przedłużyli transmisję i pokazali wszystkich czołowych zawodnikówKathiea pisze:Ja nagrywam, zobaczymy, co z tego będzie.
Zaktualizowałam niedzielną transmisję z GPF - nic nie pokażą na Eurosportach, ale późnym wieczorem będzie transmisja z gali na TVP Sport (przynajmniej raz przyda się ich mania pokazywania gal xD)
W ogóle mam problem z programem dowolnym solistów - i Eurosport i TVP Sport będą pokazywać tę część konkurencji na żywo Zapewne wybiorę Eurosport, bo nagrywam wszystko co możliwe przez cały sezon, no ale fajnie byłoby porównać co mieli do powiedzenia inni komentatorzy
Musiałabyś jedną gale oglądać, a drugą nagrywać :D Czyli Europsort nie pokazuje tańców dowolnych? No cóż, robią przysługę TVP Sport :P I fakt, wreszcie przyda się ich mania Gal ^^ Mam nadzieję, że będzie jakaś bitwa na quady, bo z Boyangiem może być prawdziwie epicka! (choć tego pewnie nie pokażą w TV )
Te transmisje z TVP Sport 12 grudnia w nocy to dla mnie będzie męczarnia...w niedzielę 13 grudnia mam na 8 do pracy.... :tired:
Chciałabym zobaczyć w bitwie 4Lz Boyanga i 4R Yuzuru <3 Chociaż u Boyanga akurat to 4Lz jest nieziemsko stabilny, więc to raczej taka nierówna walka
Kathiea pisze:Musiałabyś jedną gale oglądać, a drugą nagrywać :D Czyli Europsort nie pokazuje tańców dowolnych? No cóż, robią przysługę TVP Sport :P I fakt, wreszcie przyda się ich mania Gal ^^ Mam nadzieję, że będzie jakaś bitwa na quady, bo z Boyangiem może być prawdziwie epicka! (choć tego pewnie nie pokażą w TV )
Chciałabym zobaczyć w bitwie 4Lz Boyanga i 4R Yuzuru <3 Chociaż u Boyanga akurat to 4Lz jest nieziemsko stabilny, więc to raczej taka nierówna walka
http://livetv.sx/pl/eventinfo/368147_gr ... |406|18|pl
Transmisja na żywo z rosyjskiej telewizji, aktualnie Sd par tanecznych
Transmisja na żywo z rosyjskiej telewizji, aktualnie Sd par tanecznych