Kathiea pisze:Dobrze, że nie oglądałam panów na żywo :shock: Chyba bym na zawał zeszła xD Żeby Michał był wyżej niż Yuzuru? Co to za czasy nastały.... Valentina i Ondrej też widzę, że nie bardzo. Coś Ci moi ulubieńcy nawalają

Ja tam akurat Michała lubię, więc co tam. Niech ma chłopak
A fenomenu Hanyu sorry, ale do dziś nie udało mi się zrozumieć. Ok skoki ma, i to imponujące, ale żeby jego interpretacja była jakaś porywająca to sorry ale nie. Dla mnie to jeszcze jeden Chan, zero polotu (sorry, Poice, moja opinia). Po prostu nie jestem w stanie w nim zobaczyć tego, co widzą wszyscy. Jak dla mnie tego tam nie ma.
Svietka pisze:Tez mnie zszokowała Elizavieta :shock: . No słabo narazie, może w dowolnym się pozbiera. Jejku, niech ktoś mi powie czemu ona ciągle ma takie same sukienki???
Też się nad tym zawsze zastanawiam, wydaje mi się, że ktoś jej wmówił, że jest gruba i stąd ten luźny materiał na wszystkich jej strojach. Wg mnie strasznie ją to postarza.
Svietka pisze:Już to pisałam kiedyś ale powtórzę, że jak dla mnie Laurence ma dużo gracji i pięknie się porusza i prowadzi ręce.
Zgadzam się w 100%, dziewczyna przykuwa wzrok jak mało kto. A ponieważ ta para jest świetnie prowadzona przez D/L (o dziwo, bo jako zawodników ich nie lubiłam), więc trzymam kciuki żeby się dalej rozwijali i doszli do jakiś większych sukcesów.
"Perfection is not just about control. It's also about letting go."