aha - niekiedy jeszcze panie mają źle dobrane rajstopy do karnacji skóry i też nie wygląda to fajnie.
Moderatorzy: yenny, Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
No może nie całe ich życie, ale na pewno całe życie psa Tatiany.kasik8222 pisze:Haley, ja moją ulubienicę analizowałam pod wieloma względami, ale o analizie szyi w życiu bym nie pomyślała :P :P . Zauważyłam, że Tatiana przed każdym występem wykonuje te same gesty np. chwyta się za uszy i poprawia włosy, ale chyba wielu zawodników tak ma np. w tenisie Rafael Nadal ma jakąś manię pod tym względem. Tatiana-blondynka to chyba jej najpiękniejsza odsłona. Trzeba przecież dorównać wyglądem do metroseksualnego Trankova. Na urodziny oboje kupili sobie rzeczy od Gucciego. dziennikarz przeprowadzający wywiad z Niną Mozer śmiał się nawet, że wie co oni robią w każdej sekundzie życia, bo śledzi ich instragrama. Rzeczywiście wrzucają tam tyle zdjęć i są tam tak aktywni dokumentując swoje życie, że zastanawiam się kiedy oni trenują
Byla, byla, zostali oskarzeni o nieuszanowanie ich rdzennej kultury, cos tam potem zmienili, ale i tak oskarzano ich dalej na igrzyskach. Faktem jest, ze niektore grupy etniczne sa dosc czule na punkcie wykorzystywania elementow ich kultury przez "obcych". Np Indianie nie uznaja noszenia ich strojow przez nie-Indian. Jesli Europejczyk zalozy piuropusz np do sesji zdjeciowej, to jest przez nich uwazane za zniewage.kasik8222 pisze:Z "Aborygenem" to chyba nawet była jakaś afera tj. ktoś z tej społeczności poczuł się dotknięty. Ale głowy nie dam sobie uciąć, że to akurat o Rosjan chodziło.