Nowe programy
Nowe programy
Program Saszy i Dimy jeszcze bardzo nienajeżdżony, ale potencjałem. Jezeli opanują nerwy, to kto wie?
Widziałam też fp Anastasi i Alesandra. Sam program ok, ale chyba nie do końca w ich stylu. Choć może to też tylko wrażenie bo po czątek sezonu i widać chwilami braki.
Widziałam też fp Anastasi i Alesandra. Sam program ok, ale chyba nie do końca w ich stylu. Choć może to też tylko wrażenie bo po czątek sezonu i widać chwilami braki.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Nowe programy
A mnie się program dowolny Mishiny i Galliamowa nie podoba, brak werwy i pomysłu, ta muzyka nie wydobywa z nich tego co najlepsze. Jestem ciekawa czy z nimi nie będzie tak jak ze Stolbovą i Klimovem czyli wielkie nadzieje, ale jednak niespełnione. No ale złota MŚ nikt im nie zabierze. Zawsze kolejny sezon po wielkim sukcesie to takie "sprawdzam". Im to "sprawdzam" wypada w sezonie olimpijskim.
Nowe programy
Chyba o tym samym Kasiu mówimy, program ok, ale nie dla tej pary. Im pasuje zupełnie inny styl.
Ogarnęłam częśc par tanecznych i tak:
Diana i Gleb - :D :D - profanacja! Żartuję oczywiście, ale MR? W sezonie olimpijskim? Mam wrazenie jakby na siłę rozkładali akcenty i figury w innych miejscach niż Tessa i Scott. Ale sam program jest ok. Nie unikną porównań, niestety na ich niekorzyść. Ktoś układjący ten program powinien miec to na uwadze.
Skopticowa i Aleshow - przed nimi przyszłość, bo są zdolni, młodzi i (chyba) lubi ich federacja. Pomijając niewątpliwe atuty programu mam wrażenie, że to już było. Jakby nie mogli znaleźć swojego stylu.
Ogarnęłam częśc par tanecznych i tak:
Diana i Gleb - :D :D - profanacja! Żartuję oczywiście, ale MR? W sezonie olimpijskim? Mam wrazenie jakby na siłę rozkładali akcenty i figury w innych miejscach niż Tessa i Scott. Ale sam program jest ok. Nie unikną porównań, niestety na ich niekorzyść. Ktoś układjący ten program powinien miec to na uwadze.
Skopticowa i Aleshow - przed nimi przyszłość, bo są zdolni, młodzi i (chyba) lubi ich federacja. Pomijając niewątpliwe atuty programu mam wrażenie, że to już było. Jakby nie mogli znaleźć swojego stylu.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Nowe programy
cd.Liza i Egor, od zeszłego sezonu im kbicuję. Program spoko, oni nieźle się w nimo odnajdują, ale nie wróżę im spektakularnych sukcesów. Niestety
Tiff i Jon - odstają od reszty stylem, repertuarem, co z jednej strony jest ok, ale z drugiej ja nie znoszę takiej muzyki do jakiej jadą, więc jakby nawet jechali na uszach i klaskali rzęsami to przy takim doborze podkładu mnie nie porwą.
Viki i NIkita, no cóż, zaczynając od sukienki/halki w mdłym kolorze wszystko inne wydaje się powtórzeniem - podobne wrażenie jak u Saszy i Kiriła. Aż z bardzo w swoim stylu.
Oglądając Gabi i Guliama też nie zostałam powalona na kolona ich oryginalnością w doborze muzyki, strojow czy stylu tańca, ale ich program ma w sobie to "coś" co przykuwa, ten niepokojący rys w muzyce, ich ruchy, interpretacja jest w stanie przykuć uwagę. Viki i NIkta wypadają mega blado na ich tle.
Cyz wiadomo co u Saszy i Ivana
Tiff i Jon - odstają od reszty stylem, repertuarem, co z jednej strony jest ok, ale z drugiej ja nie znoszę takiej muzyki do jakiej jadą, więc jakby nawet jechali na uszach i klaskali rzęsami to przy takim doborze podkładu mnie nie porwą.
Viki i NIkita, no cóż, zaczynając od sukienki/halki w mdłym kolorze wszystko inne wydaje się powtórzeniem - podobne wrażenie jak u Saszy i Kiriła. Aż z bardzo w swoim stylu.
Oglądając Gabi i Guliama też nie zostałam powalona na kolona ich oryginalnością w doborze muzyki, strojow czy stylu tańca, ale ich program ma w sobie to "coś" co przykuwa, ten niepokojący rys w muzyce, ich ruchy, interpretacja jest w stanie przykuć uwagę. Viki i NIkta wypadają mega blado na ich tle.
Cyz wiadomo co u Saszy i Ivana
- tatianalarina
- Kontakt:
Nowe programy
FD Papadakis i Cizeron to podobno ma być "non-gender tango"... może jak kilka razy jeszcze obejrzę, to dojrzę, co choreograf chciał powiedzieć.
Nowe programy
Gabi i Guillaume pojechali dobrze, może trochę to wymaga najeżdżenia, nie jest to może jakieś porywające, ale ogląda się fajnie. Oni są tacy płynni i zgrani ze sobą, że lubię na nich patrzeć. Doceniam też ich wybory muzyczne w tym roku. Robią wrażenie zwłaszcza w kontraście z Rosjanami, niestety Vika i Nikita, którzy są kreowani na ich największych rywali wypadają dokładnie tak jak napisała Yenny - blado. RD Chock i Batesa jest dla mnie jakoś nie do strawienia, nie lubię Billie Eilish, ale za to ich FD do Daft Punk jest intrygujący. Lilah i Lewis mają niezły FD choć to pierwsze podnoszenie wyszło jakoś niezgrabnie.
Nowe programy
Mnie się tegoroczny fd Lilah i Lewisa nie podoba, a do tego ja alergicznie reaguje na muzykę z Króla lwa.
Re: Nowe programy
No proszę Wakaba skoczyła potrójnego aksla! Piękny program do Króla Lwa. Dzięki Kasiu za linki!
Nowe programy
Bardzo podobają mi się programy Japonek. Chyba najbardziej Satoko i Kaori. Wakaba też ok wielkie brawa za 3aksla. Bardziej podoba mi się jej sp, bo nie lubię muzyki do króla lwa.
Szkoda też że Satoko bez formy, bo pięknie jedzie. No i mogla wybrać inny podkład muzyczny, bo Toska oklepana. Kaori też jeszcze nie w pełni sił, po występie była mega zmęczona. No i temu upadek, dobrze że sama się z tego śmiała.
Szkoda też że Satoko bez formy, bo pięknie jedzie. No i mogla wybrać inny podkład muzyczny, bo Toska oklepana. Kaori też jeszcze nie w pełni sił, po występie była mega zmęczona. No i temu upadek, dobrze że sama się z tego śmiała.