Witamy na forum!
Moderatorzy: Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
Hej, nie nie, jak masz "wene" to tworz! Ale moge np pomoc przy obrobce jakiego zdjecia czy cosPoice pisze:W takim razie ja pasuję xD Wolę oddać nagłówek w ręce znawczyni :-PHortensja pisze:
Edit- dodaje tylko, ze jestem grafikiem, wiec jakby trzeba bylo pomocy z jakimis grafikami, tlem, obrazkami to chetnie pomoge
Odnośnie pomysłu to się dopiero będzie tworzył :-D Dlatego jeśli masz jakąś koncepcję to nie krępuj się :mrgreen:Hortensja pisze:Hej, nie nie, jak masz "wene" to tworz! Ale moge np pomoc przy obrobce jakiego zdjecia czy cosPoice pisze:W takim razie ja pasuję xD Wolę oddać nagłówek w ręce znawczyni :-PHortensja pisze:
Edit- dodaje tylko, ze jestem grafikiem, wiec jakby trzeba bylo pomocy z jakimis grafikami, tlem, obrazkami to chetnie pomoge
Kojarzę nick z goldenskate, no faktycznie udziela się tam sporo :-D Dobrze wiedzieć, że Polak jest taki oblatany w kwestiach łf.kasik8222 pisze:Przecież my jesteśmy takie fajne :mrgreen: , a na walleyu też było paru Panów, a Ziggy był moim "wirtualnym idolem". Takiej wiedzy jak on to nie miał nikt, ale teraz woli fora zagraniczne.
- eastern_star
- Kontakt:
No, no ... takiego miłego powitania się nie spodziewałem Może mnie to zdopinguje do systematycznego udzielania się na forum, bo z tym u mnie bywa różnie. To znaczy zazwyczaj pojawiam się, a po kilku tygodniach znikam na wiele miesięcy :P Na to forum trafiłem zupełnie przypadkowo, adres znalazłem pod występem Anny P. z GP Francji (świetny pomysł z promocją na YouTube)!
Na powitanie powiem może jeszcze, że moją łyżwiarską inspiracją była, jest i na zawsze pozostanie Sasha Cohen. Można powiedzieć, że wychowałem się na jej występach. Obecnie jestem wielkim fanem Julii Lipnickiej, którą "odkryłem" gdy miała 11 lat. W konkurencji solistów sympatyzuję z Yuzuru Hanyu, a wśród par/tancerzy nie mam swoich ulubieńców, bo te konkurencje oglądam od przypadku
Na powitanie powiem może jeszcze, że moją łyżwiarską inspiracją była, jest i na zawsze pozostanie Sasha Cohen. Można powiedzieć, że wychowałem się na jej występach. Obecnie jestem wielkim fanem Julii Lipnickiej, którą "odkryłem" gdy miała 11 lat. W konkurencji solistów sympatyzuję z Yuzuru Hanyu, a wśród par/tancerzy nie mam swoich ulubieńców, bo te konkurencje oglądam od przypadku
Witamy, witamy - masz u mnie ogromnego plusa za Yuzu i Julię :mrgreen:eastern_star pisze:
Obecnie jestem wielkim fanem Julii Lipnickiej, którą "odkryłem" gdy miała 11 lat. W konkurencji solistów sympatyzuję z Yuzuru Hanyu, a wśród par/tancerzy nie mam swoich ulubieńców, bo te konkurencje oglądam od przypadku
A ja się chyba z kolegą nie porozumiem :lol:
Za Sashą nigdy nie przepadałam, może dlatego, że jeździła trochę w cieniu Michelle.
Julia ani mnie grzeje ani ziębi. Poczekam aż dorośnie z opinią na jej temat.
natomiast swoją opinię na temat Yuzuru właśnie wyraziłam gdzie indziej :-P
Niemniej bardzo miło widzieć mężczyznę, który kocha łyżwiarstwo. Zdecydowanie za mało takich tu mamy.
A na temat dogadywania się ze mną pomimo nieporozumień może się wypowiedzieć Yenny :lol:
Za Sashą nigdy nie przepadałam, może dlatego, że jeździła trochę w cieniu Michelle.
Julia ani mnie grzeje ani ziębi. Poczekam aż dorośnie z opinią na jej temat.
natomiast swoją opinię na temat Yuzuru właśnie wyraziłam gdzie indziej :-P
Niemniej bardzo miło widzieć mężczyznę, który kocha łyżwiarstwo. Zdecydowanie za mało takich tu mamy.
A na temat dogadywania się ze mną pomimo nieporozumień może się wypowiedzieć Yenny :lol:
"Perfection is not just about control. It's also about letting go."