Łyżwiarskie ciacha i piękności ;)
Moderatorzy: yenny, Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
Z Panów starczych - Brian Boitano i Brian Orser (kurna zawsze miałam słabość do Brianów i jakoś tak zostało:P), Gwendal i Olivier (ale bardziej za to jacy byli na lodzie niż za to jak wygląda :P). Lambiel jest przyjemnym dla oka obiektem, podobnie Patrice Lauzon (mrau )
Z obecnych - Brian Joubert - number one i obecnie co raz bardziej, co raz bardziej ... Javier, no i Scott (dlaczego Ty jesteś taki smarkaty - ciasteczko)
Panie - Marina (uwielbiałam jej rude włosy i charakterek na lodzie), Isabella (piękna kobieta, gracja, styl poruszania się na lodzie), Rita (oj też masa charakterku kryje się za tą piękną buzią), Marie-France Dubreuil (kolejna kobieta o niezwykłym talencie i urodzie) i Sarah Meire.
Co zaś do Pań obecnie występujących to Tessa jest absolutnym nr jeden
Z obecnych - Brian Joubert - number one i obecnie co raz bardziej, co raz bardziej ... Javier, no i Scott (dlaczego Ty jesteś taki smarkaty - ciasteczko)
Panie - Marina (uwielbiałam jej rude włosy i charakterek na lodzie), Isabella (piękna kobieta, gracja, styl poruszania się na lodzie), Rita (oj też masa charakterku kryje się za tą piękną buzią), Marie-France Dubreuil (kolejna kobieta o niezwykłym talencie i urodzie) i Sarah Meire.
Co zaś do Pań obecnie występujących to Tessa jest absolutnym nr jeden
http://www.fotosofcelebrities.com/en/S/ ... llie/5.jpg
http://f.blick.ch/img/aktuell/origs4984 ... -Meier.jpg
Dwie Sary mi się skojarzyły. Pierwsza to aktorka "Prison Break".
http://f.blick.ch/img/aktuell/origs4984 ... -Meier.jpg
Dwie Sary mi się skojarzyły. Pierwsza to aktorka "Prison Break".
Tym lepiej :Peastern_star pisze:@rzepecha - ta Twoja Włoszka rzeczywiście zjawiskowa. Chociaż pod pierwszym zdjęciem powinnaś dopisać "audycja zawiera lokowanie produktu", bo mi jeszcze bardziej do gustu przypadł ten Lanotte :P
Nathalie niesamowicie łączy w sobie świeży dziewczęcy urok i świadomą kobiecą seksowność. Wiele innych kobiet w tych stylizacjach, w których występuje Nathalie, wyglądałoby dość śmiesznie lub zbyt jaskrawo, a ona po prostu urzekaYenny pisze:Z obecnie jeżdżących pań bym powiedziała 'starszych" podoba mi się Natalie Pechalat - jest śliczna a ta diastema między zębami dodaje jej tylko uroku. I też im starsza tym lepsza.
Tak, Natalie urzeka.
Wiecie co, ja wiem, że Luza Lanotte czy Javier to są przystojni faceci, jednak nie zachwycają mnie jakoś.
Mają taki "kernersko-fryzjerski" typ urody, takiego południowego "macho" a tego nie trawię u facetów. Jak miałabym wybierać to wybieram już Charliego i jego urodę cherubina.
A tak w ogóle to mój typ wymarzonej urody meskiej jest dość specyficzny, jak to kiedyś określiła matka mojej przyjaciółki "za samą gębę dałabym dożywocie plus 10 lat"
A prywatnie wybieram jeszcze innych facetów, tzn. w innym typie. nie musi być przystojny czy mroczny, musi mieć w sobie to COŚ. :s:
Wiecie co, ja wiem, że Luza Lanotte czy Javier to są przystojni faceci, jednak nie zachwycają mnie jakoś.
Mają taki "kernersko-fryzjerski" typ urody, takiego południowego "macho" a tego nie trawię u facetów. Jak miałabym wybierać to wybieram już Charliego i jego urodę cherubina.
A tak w ogóle to mój typ wymarzonej urody meskiej jest dość specyficzny, jak to kiedyś określiła matka mojej przyjaciółki "za samą gębę dałabym dożywocie plus 10 lat"
A prywatnie wybieram jeszcze innych facetów, tzn. w innym typie. nie musi być przystojny czy mroczny, musi mieć w sobie to COŚ. :s:
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
- eastern_star
- Kontakt:
Dokładnie to! Oczywiście, gdyby ktoś się mnie zapytał o mój ideał męskiej urody, to też pewnie wymieniłbym kilka cech (delikatne rysy twarzy, sportowa budowa ciała etc. etc.) Tylko, że później i tak przyciągają moją uwagę osoby, które nijak nie pasują do takiego opisu. Właśnie ze względu na to COŚ, którego nie sposób zdefiniować :Pyenny pisze:A prywatnie wybieram jeszcze innych facetów, tzn. w innym typie. nie musi być przystojny czy mroczny, musi mieć w sobie to COŚ.
Yenny, sorry, że to piszę, ale kiedyś na walleyu mówiłaś, że Trankov przypomina Ci trochę twojego byłego :P :P :Pyenny pisze:Tak, Natalie urzeka.
Bo nieco przypomina. Ale nie z tego wizerunku metroseksualnego lalusia z kitką, a z tego jak wyglądał wcześniej. Jak miał taką dłuższa grzywkę na bok czesaną. No i czasem nieco podobne miny robi, do tego szczupła sylwetka sportowca.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Zgadzam sie! Ja dlatego ze bardzo nie lubie Fernandeza- tzn super sympatyczny chlopak, swietny lyzwiaz, cenie go, ale nigdy nie bede jakas fanka jego programow. Jego prezentacja i nie za bardzo podchodzi.yenny pisze:Wiecie co, ja wiem, że Luza Lanotte czy Javier to są przystojni faceci, jednak nie zachwycają mnie jakoś.
A w ogole moj facet to Wloch, ale na szczescie nie pasuje do do stereotypu fryzjerskiego macho z poludnia :mrgreen: (swoja droga to okreslenie "fryzjerski" jakos wychodzi z uzycia, coraz wiecej ludzi dziwnie na mnie patrzy jak go uzywam, szkoda ).
Zgadza sie. Moja przyjaciolka majaca tez podobne upodobania to sie smieje "dziad z lasu" :12:yenny pisze:A tak w ogóle to mój typ wymarzonej urody meskiej jest dość specyficzny, jak to kiedyś określiła matka mojej przyjaciółki "za samą gębę dałabym dożywocie plus 10 lat"
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."