Owszem :D Tatiana i Max byli bardzo dobrze przygotowani i rozdawali gotowe swoje zdjęcia z autografami

więc jeśli podasz mi swoje namiary na priv, niezwłocznie wysyłam :D Ale powiem więcej, zrobiłam sobie nawet fotkę z Maksimem

w ogóle moja siostra jak go zobaczyła to stwierdziła, że facet autentycznie "świeci" przy Tatianie i że wydaje się to wręcz niemożliwe, że można się tak dla/przez kogoś zmienić. Generalnie prawie przez cały czas się uśmiechał, coś co kilka lat temu było nie do pomyślenia.
Co do dzisiejszego SP, oczywiście zasłużone prowadzenie, chociaż trochę mi żal, że z marszu Aliona i Robin dostali 3 pkt mniej w PCS. W ogóle ogromny szacunek dla Aliony, ale wydaje mi się, że niepotrzebnie się forsuje. Nie jest już najmłodsza i powinna bardziej o siebie dbać. Ta ambicja ją wykończy.
Wolałabym, żeby Hotarki byli przed parami rosyjskimi, są sympatyczniejsi. W ogóle kibicuję też parze James/Cipres - Vanessę lubiłam już jak jeździła z poprzednim partnerem, a na treningach z powodzeniem skakali kombinację 3t-3t :shock: ciekawe, czy spróbują jej w programie.
"Perfection is not just about control. It's also about letting go."