V/T
Moderatorzy: Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
Dick Button był łyżwiarzem wybitnym i na ŁF rzeczywiście się zna. Ale obecnie jest też postacią mocno kontrowersyjną, która lubi wbić kij w mrowisko. Np. jest wielkim przeciwnikiem obecnego systemu sędziowania.Referring to Volosozhar and Trankov, Button said, “They’re powerful and one of the better pairs in the world today, but they have absolutely zero sense of the body position and style of what the Protopopovs stood for.”
A czy ktoś może czytał ostatnią jego książkę "Push Dick's Button"?
- LittleLotte
- Kontakt:
Akurat Tania moim zdaniem się świetnie maluje, ale na zdjęciach wygląda uroczo. A MAks, no cóż... Na razie ma tylko 30., będziemy się martwić, jeśli do 50. styl mu się nie zmieni :PCzyżby Tania zrezygnowała z kilku warstw mejkapu?
Styl Maxa niezmiennie mnie rozwala - wieczny nastolatek :D
O tym, że jest przeciwnikiem CoP słyszałam, ale to jeszcze nie powód, żeby opowiadać bujdy na resorach. Ja naprawdę nie mam psychofańskiego nastawienia, dopuszczam do siebie, że Tatiana i Maxim mają słabe strony i popełniają błędy, ale powiedzieć, że mają słabą prezentację to jakby upierać się, że Chopin pochodził z RPA.Dick Button był łyżwiarzem wybitnym i na ŁF rzeczywiście się zna. Ale obecnie jest też postacią mocno kontrowersyjną, która lubi wbić kij w mrowisko. Np. jest wielkim przeciwnikiem obecnego systemu sędziowania.
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
- LittleLotte
- Kontakt:
Lotte, w wywiadzie były ciekawsze rzeczy niż gadka o mercedesie, np o ich przyszłym dziecku . Rozważali nawet przerwę w startach w tym celu, ale dociągną do 2018, bo czują, że mają jeszcze wiele do pokazania i nadal im się chce. Max zadeklarował też, że jak Tanya zechce to on strzeli sobie dla niej tatuaż (już to przerabiał ze swoją ex )
- LittleLotte
- Kontakt:
Och, o dziecku :P Powiedzieli właściwie tylko to, co wszyscy już wiedzą, czyli że jest z tym problem, póki chcą pozostać w sporcie, i że oczywiście nie będą go zmuszać do łyżwiarstwa :P . Poza tym przed wklejeniem przerażało mnie tłumaczenie wklejone na GS :D.Lotte, w wywiadzie były ciekawsze rzeczy niż gadka o mercedesie, np o ich przyszłym dziecku . Rozważali nawet przerwę w startach w tym celu, ale dociągną do 2018, bo czują, że mają jeszcze wiele do pokazania i nadal im się chce. Max zadeklarował też, że jak Tanya zechce to on strzeli sobie dla niej tatuaż (już to przerabiał ze swoją ex )
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
To praktycznie oznacza tylko dwa starty w całym sezonie i czekaj tu człowieku do lutego Stolbova/Klimov mogą sobie w tym czasie wybudować u sędziów opinię ulubieńców... V/T zawsze potrzebowali startów, oni nie są Yuna Kim, by pokazać się raz w sezonie, złoty medal, dziękuję i do widzenia. Nie pozostaje mi nic innego jak jarać się tymi wszystkimi nowymi duetami.