Muzyka/piosenka jaką chcielibyście usłyszeć do programu

Filmiki, zdjęcia, fan arty - wszystko co związane z naszymi ulubieńcami

Moderatorzy: Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice

kasik8222

Post autor: kasik8222 »

Niezapomniana Audrey, mam na ścianie jej obraz. Parę razy na tafli pojawił się ten motyw, ale mnie ciągle mało. Kiedyś aktorki były prawdziwymi Boginiami.
:05: :05: :05:

kasik8222

Lubię Natalię Przybysz, ale ostatnio zaczęłam szperać w dokonaniach jej siostry Pauliny. Wszyscy tęskną za Sistars, a ja bardziej doceniam solowe dokonania tych dziewczyn.

kasik8222

Mariah Carey w czasach kiedy ją jeszcze lubiłam. Trudno w to uwierzyć, ale była wtedy naturalnie piękna i niezmanierowana. Pierwsza piosenka w jej wykonaniu jaką poznałam (chociaż to cover).

Przypomniałam sobie o Mr Big

Kathiea
Kontakt:

Post autor: Kathiea »

100% popieram Taniec Eleny czy w ogóle soundtrack z Bandyty. Umarłabym szczęśliwa móc zobaczyć do tego program!
Tak poza tym, to muzyka Joe Hisaishi'ego: Ruchomy Zamek Hauru oraz Spirited Away. Niekoniecznie te ścieżki, soundtracki są piękne, tylko nie mogę znaleźć ich w całości online. Wiem, że były już programy do jego muzyki, ale nie licząc Yu & Wang, to na poziomie seniorskim chyba nikt do tej muzyki w międzynarodowych zawodach nie jechał (chciałabym się mylić).

Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Post autor: yenny »

Może by tak pokazać łyżwiarzom ten wątek :roll: Tu jest tyle, że każdy znajdzie coś dla siebie. Aż żal, że nie korzystają.

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem ;).
kasik8222

Mało znana piosenka Madonny z płyty "Ray of light"

joasia

Post autor: joasia »

Pamiętam , jak miałam jakieś 15 lat, without you Mariah carey była moją ulubioną piosenką (wcześniej była Whitney i I will always love You).

A ja bym chciała, aby zamiast upiorów pojawiły się tematy z filmów avengers czy iron men- to są naprawdę fajne kawałki, może nie na liryczne programy, ale na takie z ,,bombą".

Bardzo lubię muzykę Bartosza Chajdeckiego, tu temat z filmu ,,Bogowie" (najlepwszy utwór z tej ścieżki dźwiękowej to temat ambicja, często grany w rmf classic). Bardzo dobry jest też temat z ,,Czasu honoru"

joasia
kasik8222

Było kilka programów do "Pocahontas" (np. Michelle Kwan). Swego czasu bardziej lubiłam Pocahontas od Króla Lwa. Szkoda, że dziś ze świecą szukać w księgarniach książek czy tam innych gadżetów z tego filmu.

kasik8222

Pozostając w klimatach, popłakałam się jak głupia

Awatar użytkownika
Ania
Kontakt:

Post autor: Ania »

Dosyć często jeździ się do muzyki Muse, ale dotychczas nigdy (chyba) do mojego ulubionego utworu z ich repertuaru:

Czekam :mrgreen:

joasia

Post autor: joasia »

To mój ulubiony kawałek 2Cellos - Clocks (Coldplay Cover) - In2ition Album

joasia
kasik8222

Prosta rzecz a cieszy. Znowu radiowa "Trójka"

Awatar użytkownika
Poice
Kontakt:

Post autor: Poice »

Ostatnio przesłuchuję różne soundtracki i dziwi mnie, że od kilku lat nie pojawiają się programy do muzyki z Władcy Pierścieni...Nie trzeba przecież wykorzystywać najbardziej rozpoznawalnych fragmentów, ale np. Ostatni marsz Entów.

Przypadkiem trafiłam też na Greatest Change - The Legend of Korra OST, Halo Theme.

Wszelkiego rodzaju animacje i gry komputerowe to kopalnia cudownej muzyki instrumentalnej :D

kasik8222

To też polski zespół chociaż trudno w to uwierzyć
ok2

Awatar użytkownika
ivi

Post autor: ivi »

Dosyć często jeździ się do muzyki Muse, ale dotychczas nigdy (chyba) do mojego ulubionego utworu z ich repertuaru:
Dla mnie muszę przyznać Muse nigdy nie za dużo :D. Wiele ich nagrań świetnie się nadaje do ŁF.
To też polski zespół chociaż trudno w to uwierzyć
ok2
https://www.youtube.com/w..._R5p8g&index=16
Fajny kawałek. Dzięki.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Dział medialny”