Muzyka/piosenka jaką chcielibyście usłyszeć do programu
Moderatorzy: Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
- LittleLotte
- Kontakt:
Na skrzypcach. Gwoli scislosci- bardziej to gralam, niz gram, bo od zakonczenia studiow rzadko mam instrument w rekach, nawet jak na razie nie udalo mi sie ich do Francji przewiezc. Ale mam nadzieje, ze w koncu sie to zmieni i bede miala warunki, zeby regularnie znowu grac
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
- LittleLotte
- Kontakt:
Jej, ja nigdy na niczym nie grałam, nawet na flecie nie potrafiłam się nauczyć :D Generalnie ze sztuk pięknych to ewentualnie jakoś wychodzi mi pisanie :D Bo malować, grać, tańczyć a tym bardziej śpiewać - ni w ząb :mrgreen:
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
- LittleLotte
- Kontakt:
Obejrzyjcie sobie ten musical, jeśli znajdziecie trochę czasu. Właśnie z niego pochodzi piosenka Send in the Clowns (i tu chyba najlepsze wykonanie, tak się powinno ją śpiewać, bo to nie jest pioseneczka dziewczątka zawiedzionego pierwszą miłością). Z jakiegoś powodu zniknęła część pierwsza, ale najważniejsze chyba, co zawiera, to słowa Mme Armfeldt, że letnia noc uśmiecha się 3 razy: do młodych, do głupich i do starych.
To jest moim zdaniem najlepszy musical, jaki kiedykolwiek napisano :D Polecam wszystkim, a szczególnie tym, którzy uważają, że ten gatunek opiera się tylko na błahych tematach i sztucznym dramatyzmie
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
Dla mnie skrzypce i szkola muzyczna to zawsze bylo bardziej hobby, ale sprawialo mi to duzo radosci, dlatego kontynuowalam, az do dyplomu studiow wyzszych :mrgreen: (mialam super nauczyciela, ktory rozumial, ze robie to dla siebie i nie zawsze moge temu poswiecic 100 % mojego czasu). Na szczescie dosc szybko zrozumialam, ze nie mam wystarczajacego talentu, zeby robic kariere, a ewentualny "zawod" wymaga wielu wyrzeczen, o pozniejszych zarobkach nie wspominajac Dlatego tez rownolegle skonczylam grafike na ASP :lol:
A co reszty sztuk- nie umiem tanczyc (ale uwielbiam taniec ogladac) i nie lubie teatru
Co do muzyki do progroamow- ostatnio przypomnialo mi sie to:
i pomyslalam sobie czemu Kovtun nie moglby do czegos takiego pojechac? Mysle, ze swietnie by sie odnalazl i ukryloby to jego braki w plynnosci i muzykalnosci
A co reszty sztuk- nie umiem tanczyc (ale uwielbiam taniec ogladac) i nie lubie teatru
Co do muzyki do progroamow- ostatnio przypomnialo mi sie to:
i pomyslalam sobie czemu Kovtun nie moglby do czegos takiego pojechac? Mysle, ze swietnie by sie odnalazl i ukryloby to jego braki w plynnosci i muzykalnosci
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
- LittleLotte
- Kontakt:
Wow, rysowanie to zawsze była dla mnie kara, już od przedszkola tego nienawidziłam. Jedynymi, ekhem, sztukami plastycznymi, jakie tolerowałam było malowanie "na szkle", to znaczy z szablonów, które się tylko wypełniało kolorami , ewentualnie wyplatanie z kiedyś modnych żyłek, ale też bez szaleństw :D Ale jakieś tam ludziki się potrafiło zrobić.
Generalnie zawsze lepiej się odnajdywałam w teoretycznych sprawach i w sumie dlatego miałam szóstki z muzyki i plastyki :D I tak jestem szczęśliwa, że się zmobilizowałam do założenia bloga :mrgreen:
Generalnie zawsze lepiej się odnajdywałam w teoretycznych sprawach i w sumie dlatego miałam szóstki z muzyki i plastyki :D I tak jestem szczęśliwa, że się zmobilizowałam do założenia bloga :mrgreen:
- LittleLotte
- Kontakt:
- LittleLotte
- Kontakt:
- LittleLotte
- Kontakt:
Nope, niestety, tam nie zawędrowałam
Jakaś emocjonalna para z pazurem i byłby genialny program Sui i Han na przykład. Albo Wevaer/Poje, taaaaak :00:
Jak się Natalka z Maxem utrzymają, to trzeba im podesłać sugestię :mrgreen:
Jakaś emocjonalna para z pazurem i byłby genialny program Sui i Han na przykład. Albo Wevaer/Poje, taaaaak :00:
Jak się Natalka z Maxem utrzymają, to trzeba im podesłać sugestię :mrgreen:
Jakiś czas temu gadałyśmy tu z Hayley o tym, ze np. Chcę być Kopciuszkiem, Szyba czy Litania byłyby super dla solistki.
A ja wiecie co bym chciała zobaczyć - jakiś układ pary - tanecznej, ale sportowa też może być - do utworu wiodącego z Va Banque. Dobra para moglaby zrobić z tego perełkę.
A ja wiecie co bym chciała zobaczyć - jakiś układ pary - tanecznej, ale sportowa też może być - do utworu wiodącego z Va Banque. Dobra para moglaby zrobić z tego perełkę.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .