Muzyka/piosenka jaką chcielibyście usłyszeć do programu
Moderatorzy: Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
- LittleLotte
- Kontakt:
Litanii sobie nie wyobrażam, odważna solistka to by musiała byćJakiś czas temu gadałyśmy tu z Hayley o tym, ze np. Chcę być Kopciuszkiem, Szyba czy Litania byłyby super dla solistki.

A ja wiecie co bym chciała zobaczyć - jakiś układ pary - tanecznej, ale sportowa też może być - do utworu wiodącego z Va Banque. Dobra para moglaby zrobić z tego perełkę.
Nawet gdzieś tu wrzucałam tego solistę z muzyką z Vabank.
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
- LittleLotte
- Kontakt:
- LittleLotte
- Kontakt:
Ooo, Piper i Paul mogliby być świetni.
Ja bym chciała jakąś ambitną parę tudzież solistkę, tudzież solistę do muzyki Komedy w aranżacji Leszka Możdżera.
No posłuchajcie tej wersji Kołysanki Rosemary:
Tej wersji Svantetic:
Albo tej wersji Prawa i Pięści, szczególnie pierwsze fragmenty, czyli ballada Nim wstanie świt - w wersji śpiewanej może faktycznie nieco zbyt "wojskowa", ale tutaj - wg mnie idealna, melancholijna, wzruszająca.
Ja bym chciała jakąś ambitną parę tudzież solistkę, tudzież solistę do muzyki Komedy w aranżacji Leszka Możdżera.
No posłuchajcie tej wersji Kołysanki Rosemary:
Tej wersji Svantetic:
Albo tej wersji Prawa i Pięści, szczególnie pierwsze fragmenty, czyli ballada Nim wstanie świt - w wersji śpiewanej może faktycznie nieco zbyt "wojskowa", ale tutaj - wg mnie idealna, melancholijna, wzruszająca.
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
Wow, piosenka i teledysk świetny, nie wiem, czy ktoś byłby w stanie podołać tej wersji, ale zapewne byłoby to epickie :Divi pisze:Już tyle było programów do Carmen, ale co powiedzielibyście na program do takiej wersji?
Ja bym bardzo chciała, żeby ktoś pojechał do soundtracku z Planety Skarbów. Ścieżka dźwiękowa jest cudna, są dwie piosenki z wokalem, jest różne tempo, więc przy dobrym pocięciu można by zrobić kilka bardzo dobrych programów juniorskich lub novice. No i tematyka odpowiednia dla wieku...